Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak zdobywacie nowych znajomych z poza kierunku na uczelni

Polecane posty

Gość gość

Jestem bardzo ciekawa waszych opinii, na ten temat, bo zauważyłam że tak naprawdę to jedynym sposobem chodzenie na imprezy u znajomych z kierunku i tam poznawanie nowych osób które przyszły czyli znajomi, znajomych. Bo wszędzie ten sam obrazek gdzie się nie pójdzie na uczelni zombie, są małe grupki i każda gada ze sobą, na przystanku zombie stoją jak muły nikt do nikogo gęby nie otworzy, po wyjściu z kościoła zombie nikt do nikogo gęby nie otworzy wszędzie to samo!!! Jakoś w społeczeństwach zachodniej Europy, USA a nawet w Rosji ludzie są dla siebie bardziej życzliwi i otwarci na nowe znajomości, a po naszych nie chcą poznawać nowych ludzi!!!!! Byłam w krajach takich jak Holandia, Dania, Rosja, Anglia, USA i Kanada tam ludzie są bardzo życzliwi a u nas masa bezdusznych zombie!!!!!!

Gość gość
up

Gość gość
Kolejna na siłę ''przyjaciół'' szuka. Nawet nie wiesz jakie to żałosne, ale także zabawne, jak się taka przyczepi do innych i próbuje żyć cudzym życiem. Miałam kilka takich koleżaneczek, ale się ich pozbyłam, kiedy przestały być mi potrzebne. Myślały, że zawsze będziemy przyjaciółkami.

Gość gość
Wciągnij się w organizacje studenckie, przecież to oczywiste. Tam wszyscy są jak Ty:D Szczególnie BEST

Gość gość
No ale to w Polskim społeczeństwie jest chore jak prymitywnym tekstem nie zagadasz to nikt się kutwa nie odezwie, choćbyś i mu na nogę nadepnęła

Gość gość
Odpowiadając na pytanie autorki, to jedyne sposoby to są właśnie na imprezie u ludzi z roku poznaje się tzw. znajomych znajomych i na dyskach gdy ludzie są wstawieni. ZGADZAM SIĘ Z AUTORKĄ NA CO DZIEŃ JEST BARDZO CIĘŻKO POZNAĆ NOWYCH LUDZI BO NIKT SIĘ DO SIEBIE NIE ODZYWA W MIEJSCACH PUBLICZNYCH DOBRZE POWIEDZIANE TAKIE ZOMBIE!! Tak jak w nucie Kukiza: "Twarze w metrze są obce, bo i po co się znać to kosztuję zbyt drogo lepiej jechać i spać"

Gość gość
Wy na prawdę nie rozumiecie, że do większości nie ma sensu się odzywać, po co? Przecież wiele rzeczy da się zaobserwować w kilku chwilach i większość studenciaków to takie niemoty bez ciekawej przyszłości, więc nie warto na takich tracić czasu.

Gość gość
Ja poznałam ludzi spoza kierunku własnie na imprezach u ludzi z mojej grupy :D najlepiej się poznaje ludzi na domówkach gdzie litrami leje się wódka i każdy jest duszą towarzystwa :D

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
co to za uczelnia, studentko?! SPOZA, nie Z POZA!!!!!!!