Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

duzo waze??

Polecane posty

Gość prawictwo pospolite128
67 kg to na pewno za dużo .. Nie powinno być raczej więcej niż 59 kg ..

w moim odczczuciu przynajmniej 8 kg mniej jest wskazane

Gość gość
172cm / 55kg

próg przyzwoitości to jest własnie około 59 kg w w wypadku 165 cm wzrostu..

Gość gość
Może i masz racje że powinnam ważyć przynajmniej 59 kg.przed ciążą ważyłam 58 kg

Zeby to ocenic musialabym zobaczyc Twoje zdjecie bo niektorzy przy takiej wadze faktycznie moga wygladac szczuplo (chociaz trudno mi uwierzyc zeby przy takim stosunku wagi do wzrostu wystawaly komus kosci :D ), a inni jak spaslaki. Ja mam 170 I waze 52 kg i na prawde nie wygladam jak chudzielec, podczas gdy moja przyjaciolka bedac o 2 cm nizsza I wazac rowniez 2 kg wiecej jest straszna chudzinka. W kazdym razie moge Cie zapewnic ze nice masz nadwagi :-) . A jezeli chodzi o gust facetow to moze on byc rozny, wiec prosze nie generalizowac.

Gość gość
Dlatego pisalam juz ze przy wzroscie 165 jak wazylam 58 to sie czulam super, ale za to inni mowili ze za chuda jestem

Gość gość
Każda dziewczyna która ma mniej niż 170 cm i waży więcej niż 60 kg jest gruba!!! Ja się zaliczamy do tej grupy bo mam 168 cm i 61 kg ale mnie tłumaczy choroba bo przytylam 5 kg w wyniku niedoczynności tarczycy mimo że robilam co mogłam by nie tyć

Gość gość
Ja 62/178. Byl czas że wazylam 57 ale slabo wyglądałam . Wszystko to kwestia budowy . U mnie kilogramy idą na szczęście głównie w biust ;) Ale tak serio to mam cycki i tylek dość pełne a nogi szczupłe brzuch tez. Moje wymiary to 92-63-91. A w udzie 52,5 Na figure nie narzekam

Gość gość
Jestem facetem i uwazam ze pier@dolicie glupoty!!!

Gość gość
Mi sie wydaje ze wiekszosc wazy w tych okolicach, grunt to nie przytyc;-)

Gość spaślak_
bardzo dużo masz ponad 10kg nadwagi.

Gość gość
ja waze 68 kg mam 170 cm wzrostu i nie wyglądam super extra, ale nie uważam się absolutnie za grubasa. Ćwiczę nad jędrnością skóry, bo schudłam 22 kg i nie wyglądam teraz najlepiej. Ale kremiki, ćwiczenia, zdrowa dieta i będzie dobrze :) Chcę schudnąć do 59 kg, ale myśle, że przy 62-65 kg juz będzie wystarczająco dobrze :)

Gość gość
Wkuza mnie To że faceci do swoich kobiet które ważą ponad 60kg mówią wygladasz super jesteś piękna ble ble blr a w sklepie czy na ulicy slinią się na widok chudzielcówktore ważą w granicy 50 kg... Wezcie wy się w końcu okreslcie bo mowicie jedno a robocie drugie

Gość gość
Mój facet przyznał szczerze, że ogląda się za innymi kobietami na ulicy, często nawet przy mnie skomentuje, że ma fajne cycki itp. Ale twierdzi, że bardziej jego penis o tym myśli, że fajna dupa do w********** Ale po chwili laska sie ulatnia i tyle z tego wszystkiego. Nie jestem idealna, ale on także nie jest. Jesteśmy razem kilka długich lat, rozumiemy się, dogadujemy, więc to znaczy, że mnie akceptuje. A że patrzy na inne kobiety? Kiedyś mnie to bolało, teraz zrozumiałam, że to nic, że patrzy! Ja też patrzę i na kobiety i na facetów, to zdrowa reakcja. Ale kocham tylko jednego i mimo jego wad, akceptuje go w 100%. Dla jednych moje 67 kg przy 170 cm wzrostu to otyłość, i kijem by takiego "grubasa" nie dotknęli, a inni uważają, że wyglądam ok. Opinia innych średnio mnie interesuje, bo jest mało szczera, ważne, żebym ja się czuła dobrze w swoim ciele, i aby mój partner chętnie mnie dotykał i abym czuła się przy nim jak milion dolarów.

Gość gość
165/65 uważam ze jestem gruba bo widać opone i wałki na plecach :P moja idealna waga to 52kg schudłam z 75 :P nie wiem czy dotrwam do 52 jestem już w takim wieku że trudnej schuść ;/