Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

buty GUCIO proszę o opinię

Polecane posty

Gość gość

Mój synek właśnie zaczyna chodzić, zastanawiam się nad ich zakupem. Siostra kupowała je dla swoich dzieci i była bardzo zadowolona, czy również możecie je polecić?

Gość gość
Tu same mądre bogaczki, ale na Gucie ich nie stać. Ja polecam.

Gość Gosia Liszki
Mój synek jak miał 10 miesięcy miał długość stopy 12 cm. Mając roczek buty Gucie rozmiar 22 (13 cm stopa). Kolejne buty 14 miesięcy rozmiar 23 (stopa 14 cm ) a następne mając 16 miesięcy rozmiar 24 ( stopa 14,5 cm). 18 miesięcy rozmiar 25 (stopa 15 cm ), 20 miesięcy rozmiar 26 stopa (15,5 cm) . Tomuś ma wysokie podbicie i Gucie w naszym przypadku były dobrym rozwiązaniem. 5 par butów w 8 miesięcy w moim przypadku. Duży wydatek, ale były dobre gatunkowo i mają dziurki ( noga się nie poci). Nie mam porównania z butami innych firm. Kupiłam i kupuję co 2 miesiące nowe Gucie, ponieważ Tomuś nie narzeka (nie ugniatają go) i lubi w nich chodzić. Tomusia lekarz pediatra widział buty i powiedział, że są dobre. Tomuś spędza w nich cały dzień. Buty trzeba dobrać do stopy. Każde dziecko jest inne i należy sprawdzić co mu odpowiada. Dobre buty to takie które są odpowiednio dobrane do stopy.