Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
donata1111

problem, który dotyka 98,1 % posiadaczy zmywarek użytkujących szkłov

Polecane posty

Witam wszystkich forumowiczów Jestem doktorantką Wydziału Towaroznawstwa Uniwersytetu Ekonomicznego w Krakowie. Prowadzę badania na terenie całej Polski, z których wynika, że ponad 98,1 % posiadaczy zmywarek używających szkła dekorowanego co najmniej raz zetknęło sięz problemem niszczenia się szkła podczas zmywania w zmywarce. W moich badaniach poszukuję metody jak zaradzić tej sytuacji i jak zabezpieczaćszkło przed zniszczeniami. Dlatego zwracam się z prośbą o wypełnienie poniższej ankiety, która pozwoli mi na zebranie dalszych informacji koniecznych do kontynuowania moich badań. Pytania ankiety dotyczą użytkowych wyrobów szklanych (np. szklanki, kufle do piwa, kieliszki, talerze, karafki itp.) Pytania NIE dotyczą wyrobów porcelanowych. Wypełnienie ankiety zajmie Państwu jedynie ok. 5-10 min, a mnie dostarczy informacji niezbędnych w dalszej pracy. Ankieta jest anonimowa. Uzyskane dane wykorzystane zostaną jedynie na potrzeby rozprawy doktorskiej. Z góry bardzo dziękuję za czas, który poświęcił/a Pan/Pani na wypełnienie ankiety. https://docs.google.com/forms/d/1tNW34LsxDSiJTTOA-utLMo5WBEpyLkJ1KTlSqLQNXgM/edit#

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować