Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mam popełnić samobójstwo ?

Polecane posty

Gość gość

Mam na imię Ola, mam 21 lat, 173,5 cm wzrostu, nigdy nie miałam chłopaka, byłam tylko na 1 randce z internetu ale z charakteru on mi się nie podobał, chciał się spotkać, po tę okazało się że studiujemy na tej samej uczelni. Nie chce mieć piersi, kobiecych bioder, okresu, zakładam szerokie ubrania aby ukryć piersi, biodra. Z wyglądy wolę chłopaków ale liczy się charakter a z charakteru wolę dziewczyny one są miłe, uczuciowe a chłopcy są nie uczuciowi, chciałabym być chłopakiem bo wtedy mogłabym być z dziewczyną, przez to dziś, wczoraj, przedwczoraj płakałam, jutro też sobie popłaczę nie mam już sił, Bóg jest dla mnie ważny dla tego przejdę do protestantyzmu bo tam to nie jest grzechem być może tu też nie jeśli spełni się jakieś warunki. Chyba warto zawsze żyć bo są ludzie którzy mają gorzej i są szczęśliwi a problemy należy rozwiązywać.

Gość Brunon Snikers
Wyluzuj się "bo nie sztuką jest umrzeć ale sztuką jest żyć a prawdziwym arcydziełem żyć i nie zejść na psy" (Liroy- "I co dalej").

Gość ja dopiero jestem głupia
kobieto, nie wygłupiaj się. ja to mam dopiero ... głowie :/

Gość gość
nie wiem co robić

Gość gość
ja mam 28 lat i nie mialam nigdy chlopaka i kto ma gorzej ?

Gość Taki_jeden_964
"Chyba warto zawsze żyć bo są ludzie którzy mają gorzej i są szczęśliwi a problemy należy rozwiązywać." Dużo gorzej mają, a ty jesteś jeszcze bardzo młoda i w tym wieku możesz spotkać niedojrzałych chłopaków. xxx Jeśli chodzi o samobójstwo to zawsze jest grzechem... protestantyzm nic nie pomoże. Jeśli Bóg jest dla ciebie ważny to czemu się nie pomodlisz tylko na kafe siedzisz. Pomoże ci... my nie.

Chyba z nudów fiksujesz. Znajdź sobie jakieś zajęcie, bo za bardzo fermentuje ci pod kopułą. :o Zresztą, twoje życie, twoja sprawa. :o Jakby większość napisała "Tak, zabij się!", to byś to zrobiła?

Gość gość
nie możesz sobie znaleźć chłopaka o kobiecych cechach charakteru? Takiego misiaka, wesołego, uczuciowego.

Gość gość
Protestantyzm pomoże przy zmianie płci bo to tam nie jest grzechem być może tu tez jeśli spełni się jakieś warunki, samobójstwo nie jest grzechem nawet w katolicyzmie jeśli popełni się ją przez poważną chorobę psychiczną np depresję bo wtedy człowiek nie wie co robi. Ja też nie będę mieć chłopaka w wieku 28 lat dlatego chce iść do psychologa aby pomógł mi pokierować mądrze dobrze swoim całym życiem tak abym zwiększyła maksymalnie szanse na spełnienie moich mądrych dobrych marzeń, np spotkanie prawdziwej miłości. Człowiek nie ma wpływu na to czy dostał od życia duże czy małe szanse na spełnienie swoich marzeń ale może je zwiększyć chce aby im w tym pomógł psycholog mam nadzieje że trafię na dobrego

Gość gość
Nie mogę znaleźć sobie chłopaka o kobiecym charakterze ponieważ ich jest tak samo mało jak wysokich cyganów są na pewno ale jest ich bardzo mało

Gość gość
Chce iść do psychologa ale wiecie boje się że trafię na złego i w Polsce chodzenie do psychologa nie jest popularne więc może Polscy psychologowie nic nie umieją .

Gość gość
nie mam już siły psychicznej chyba zostanę alkoholikiem aby na chwilę uciec do problemów

Gość gość
dziękuje Wszystkim za pomoc jak chcecie to piszcie jeszcze

Gość gość
to nie z nudów to z problemów, zajęć mam nawet za dużo

Gość znakusia 9d0a9d
ja też lubię miłych facetów którzy , mają więcej cech kobiecych - są bardziej uczuciowi, mili, rozmowni. Dlatego podobają mi się geje :( Oni właśnie mają dokładnie charakter jaki lubię, ale niestety są gejami :-(

Gość Taki_jeden_964
Nie spiesz się do związku, nie słuchaj innych, że już powinnaś mieć kogoś. To nie jest takie "słodkie" jak się wydaje, może na początku. Wszystko w swoim czasie przyjdzie. Miłość przychodzi nie na siłę, tylko nawet wtedy kiedy tego nie chcemy. Postąp mądrze bo później możesz żałować każdej głupiej decyzji.

Gość Taki_jeden_964
Uczuciowi faceci są też dyskryminowani, nawet tutaj, ale są tacy. Z tymi gejami to już przesada. :)

Gość gość
Taki jeden 964 i inni Ja chce mądrze i dobrze kierować całym swoim życiem tak aby maksymalnie zwiększyć szanse na spełnienie swoich mądrych dobrych marzeń nie chce nic nie robić czyli zdawać się na przypadek, oczywiście czasami człowiek musi jeśli nie ma innego wyjścia lub jest to dla niego korzystne ale nie zawsze jest. Ja dostałam od życia małe szanse na spełnienie swoich marzeń dlatego chce iść do psychologa aby pomógł mi zwiększyć szanse. Nie ma reguły z miłością różnie bywa czasem jest gdy jej nie chcemy ale rzadko a czasem jest gdy ją chcemy częściej np mój wujek znalazł żonę w biurze samotnych serc. Bardzo Cię proszę nie bądź tym człowiekiem przez których często płaczę czyli takim który mówi mi aby nic nie robiła ja sobie na to nie mogę pozwolić bo mam małe szanse gdybym miała duże to bym nie musiała pracować nad sobą bo pytanie nad czym.Ja chce mądrze i dobrze kierować swoim życiem a nie zdawać się na zły przypadek.

Gość gość
Z miłością nie ma reguły czasem ją spotykamy gdy ją szukamy a czasem gdy jej nie szukamy więc nie ma znaczenia czy jej szukamy czy nie ma znaczenie jak jej szukamy lub jak jej nie szukamy i jaki mamy charakter no i wygląd och charakter jest ważniejszy i jeszcze wiele innych cznynników na to wpływa, wyglądem się zachęca ale charakterem zatrzymuje

Gość gość
nie martw się będzie dobrze, zawsze warto żyć :-)

Gość gość
Kochanie nie martw sie! Wszystko bedzie dobrze! Jestes jeszcze mlodziutka, wszystko sie ureguluje. Poznasz i zaakceptujesz siebie, zobaczysz! Jeszcze tyle pieknych chwil przed Toba kwiatuszku! Glowa do gory! Bog Cie kocha taka jaka jestes bo taka Cie stworzyl i Ty nie mozesz tego zmienic. Badz soba!

Gość gość
Kochanie nie martw sie! Wszystko bedzie dobrze! Jestes jeszcze mlodziutka, wszystko sie ureguluje. Poznasz i zaakceptujesz siebie, zobaczysz! Jeszcze tyle pieknych chwil przed Toba kwiatuszku! Glowa do gory! Bog Cie kocha taka jaka jestes bo taka Cie stworzyl i Ty nie mozesz tego zmienic. Badz soba!

Tak,polecam. Podac sposoby?? Mam byc obrazkowo czy kameralnie?? Ty nigdy nie popelnisz samobuja,bo sie boisz. Szukasz ludzi,zeby sie toba zainteresowali.Psychologa lub psychiatry poszukaj.

Gość gość
Dziękuje :-) Chodzi Ci o charakter czy o wygląd ? Bo charakter na pewno muszę zmienić a co do wyglądu czyli płci sama nie wiem wolę być chłopakiem ale boję się zmiany, myślę że Bóg nie jest zły gdy człowiek zmienia naturę np gdy rozdziela się złączone dzieci np głowami, Bóg chce aby człowiek nie robił nic złego sobie i innym a ja teraz robię sobie coś złego bo nic nie robię bo cierpię może powinnam zmienić płeć bo może gdy jej nie zmieniam to mam grzech.

Jesli chcesz zmienic plec.Zrob to.Dluga droga,ale warto. Nie ogladaj sie na boga.On zawsze bedzie stal ci na przeszkodzie.Moze nie tyle on,ale interpretacja twojej wiary.Masz jedno zycie,przezyj je tak jak chcesz.

Gość gość
kochanka Franka i inni dziękuje :-) W Protestantyzmie zmiana płci nie jest grzechem, związki homo też nie, zależy od Kościoła. W Katolicyzmie chyba jest ale może nie jest jeśli spełni się jakieś warunki . Człowiek zawsze może się zmienić tak aby był szczęśliwy.

Gość gość
Nie sluchaj glosow nienawisci. Posluchaj tego jednego malutkiego glosiku milosci ktora masz w sobie. Bog jest miloscia. Obejrzyj teledysk, nie czuj sie samotna i uwierz ze wszystko bedzie dobrze. Nie mysl o odebraniu sobie zycia bo to jest najcenniejszy dar ktory masz. Swiat potrzebuje takich ludzi jak Ty. Dobrych ludzi. Glowa do gory dzieciaku!

Gość gość
Warto też wyjechać za granicę np do Anglii, Holandii, Norwegii, Szwecji itd tam jest lepiej niż w Polsce, tam jest tolerancja a tu nie