Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasypana_ofertami

Jak reagować na propozycje erotyczne w internecie?

Polecane posty

Gość zasypana_ofertami

Dla mnie to zmora bo zawsze jak zakładam konto na jakiś randkach to masa takich propozycji i to od pierwszej wiadomości. Już sama nie wiem czy to ignorować czy odpowiadać że nie chcę a może zgłaszać adminom? A wy jak reagujecie? Z jakich portali randkowych korzystacie? Też was tak zasypują erotyką czy moje zdjęcia są zbyt prowokujące haha

Gość Olka_randkowiczka
no to norma, co się dziwisz, ja lubię nawet takie dostawać (zawstydzona) konto mam na sympatia.pl i eadarling.pl zresztą jak zakładasz takie konta to się nie d******ażdy szuka seksu

Gość gość
olewaj takie wiadomości i blokuj kolesi żeby nie pisali do Ciebie

Gość gość
Mnie propozycje w internacie chyba nie ruszą. Przecież nie wiesz kto jest po 2 stronie a poza tym jak dla mnie najlepiej oddać się tylko mężowi przynajmniej będziesz pewna że mu na Tobie zależy.

Gość Arlettee
zależy z kim i gdzie piszesz, ja tez sporo tego dostaję ale nawet nie czytam do końca, jak szukasz spokoju to na chevalier.pl idź, tam chociaż nie ma wulgarności i chamstwa.

Gość Brunon Snikers
Opracuj cennik i wysyłaj go w odpowiedzi :classic_cool:

Gość AnonymousHumanus
zgadzaj się na nie :) co za problem :) nie mów że nie masz ochoty czasem

Gość zasypana_ofertami
jak mam akceptować od obcych facetów. przecież potrzebne są uczucia a nie sama fizyczność.

Jak reagować? No to chyba od Ciebie zależy - ja bym ignorowała. Może masz dzióbek na profilowym i nick typu "kicia", że masz tyle ofert? Jak Cię widzą, tak Cię piszą - pamiętaj o tym ;)

Gość zasypana_ofertami
Może i czasem opisy i focie daję lekko prowokacyjne, ale przecież jak na zdjęciu pokazuję kawałek uda nie znaczy że chcę z kimś się przespać. Przecież jak na ulicy chodzę w mini nie oznacza to że zapraszam każdego przechodnia na małe co nieco. A faceci w internecie to mądrale, dziwne ze na ulicy tak nie zaczepiają. Pewnie się wstydzą i mają kompleksy. Ale jakbym się zgodziła to może podkulą ogon i uciekną. Tacy bohaterowie :)

Gość wygwizdowozapolskie
a możesz mi pokazać takie zdjęcia które tam zamieszczasz? ciekaw jestem czy prowokujesz czy przeginasz pałę (bez skojarzeń proszę).

Więc to normalne, że składają Ci oferty erotyczne. Jeśli ich nie chcesz, daj normalne foty. Jeśli chcesz pokazywać całemu światu swoje uda, nie dziw się, że mężczyźni odbierają Cię tak, a nie inaczej. To Internet, tu wszystko przebiega bardziej bezpośrednio, nie porównuj tego do ulicy, tu ludzie pozwalają sobie na wiele więcej, zwłaszcza, gdy czują się anonimowi.

Gość ThrreeFingesIn
wygwizdowozapolskie - szukasz contentu na ręczne robótki wieczorowe? Nie wstydz ci dziewczyne prosić o takie rzeczy???? Widzisz ze zagubiona a ty pokazujesz ze ci jedno w głowie !!!

Gość Arlettee
nooo tooo wszystko wyjaśnia i nie dziw się.

Sama miałam kiedyś konto na Sympatii, miałam tylko jedno zdjęcie i to samej twarzy, odzywało się do mnie bardzo dużo facetów, ale żaden z nich nie złożył mi propozycji. Raczej zostawiali maila z prośbą o kontakt, dawali nr telefonu, zapraszali na kawę. Ci, którzy mnie zainteresowali, dostawali więcej zdjęć na maila. Nie dostałam ani jednej propozycji wprost. Przyjrzyj się temu, co oferujesz ludziom na swoim profilu.

Gość gość
na portalach randkowych jest mało osób naprawdę poszukujących kogoś do poważnego związku. Większość mężczyzn szuka tam łatwego seksu. Wysyłają tę samą wiadomość z propozycją seksu do dziesiątek, a może nawet setek kobiet. Nie czytają opisów zamieszczonych w profilu tylko zapewne kierują się zdjeciami, a im bardziej powabnie kobieta na fotografii wygląda, tym więcej seksualnych propozycji dostaje. Wielu kobietom własnie o to chodzi, kuszą i sprawdzają, ilu mężczyznom się podobają. Pewnie niektóre korzystają z takich propozycji.

Gość gość
myślę że to zależy od nastawienia tego kto daje ogłoszenie i tego kto czyta. jeśli maja takie same to sami wiecie.