Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brakuczuc1021

prosze o pomoc.PALENIE POD ZEBRAMI,piekac eposladki od dolnego kregoslupa

Polecane posty

Gość brakuczuc1021

Witam. PROSSZĘ pilnie o opinie Do lekarza mam dopiero na piatek . za mało ze strachu nie mdleję . Mianowicie mam takie dolegliwosci jak . ]Pieczenie pod żebrami z przodu i z tyłu po lewej stronie . Ból piekący dolnego kręgoslupa schodzący na posladki , POWIĘKSZENIE brzucha widoczne bardzo . ugniatanie pod zebrami po lewej stronie , uczucie pełnego brzucha , stolce co zjem to na ubikacje , raz wolniejsze raz twardsze ale nic szczegolnego , w moczu nabłonki 8=10 - jem urofursginum . Jestem zmeczona , mam gorące nogi szczegolnie uda a stopy zimne , rece raz jedna raz drugs goraca , uszy tak samo . Na jedno oko mam bardzo zly wzrok od jakiegos czasu a badanie okulistyczne wykazuje normalnie tak jak mialam ...... jezuniu ... nnie wiem co mi jest ...

Gość gość
Myślę że to może być nerwica.Może lepiej idź do psychologa

Gość brakuczuc1021
zapomnialoam dodac , ze mam pulsowanie w brzuchu widoczne na zewnatrz czasem tak jakby kuls wystawala mi taka twarda jakby dziecko sie rozciagalo w brzuchu . glosno mi burczy przelewa , mrowieja mi nogi , prady mi po ciele przechodza . jem malo a przytylam juz 3 kg w ciagu 2 tyg . bardzo czesto oddaje mocz

Gość brakuczuc1021
Naprawdę takie objawy mogą swiadczyc o nerwicy ??

Gość brakuczuc1021
aha i jeszcze robiłam zdjęcia gardła telefonem mam białe naloty na migdałach i jakies dziury jakby . Strasznie zzeby od gory mi sie popsuly , na podniebieniu mam jakies kropeczki jak ziarnka maku . gardło mnie nie boli , czasem mam uczucie guli . czasem dretwieje mi lewa tylna stron glowy

Gość malaopala
Bzdury ! to nie nerwica. Zrób testy wątrobowe i usg jamy brzusznej ( trzustka, woreczek żółciowy , śledziona, wątroba , żołądek)

Gość brakuczuc1021
malaopala bardzo dziękuje za odpowiedz !! robiłam CRP wyszło dobre wątrobowe podstawowe tez ok ;( . jedynie usg moge zroic . bylam niedawno na cytologii tez ok . strasznie to dziwne . zeby mi sie gorne kiwiaja po lewej stronie i to bardzo . ale to moge podciagnac pod to ze mam aparat ortodontyczny staly mimo ze tak nie powinno byc ale to pomine .

Gość brakuczuc1021
KURCZE JESZCZE DODAM , że w ciagu ostatnich 2 tyg pod zuchwa mialam wezel chlonny bardzo bolacy i wiellkosci orzecha wloskiego zanikl po dniu. pozniej za kilka dni wezel chlonny na szyi po lewej stronie chwilowo pare godzin bolal . a teraz boli mnie miedzy pacha a piersia . ale nie mam chyba guzkow

Gość malaopala
Guzki mogą być w środku, możesz ich nie wyczuwać , pisząc guzki mam na myśli powiększone węzły chłonne. Jeśli węzły są patologicznie zmienione tzn powiększone , oznacza to że w organizmie jest stan zapalny badź coś innego niepokojącego. Powinnaś koniecznie zrobić usg jamy brzusznej + morfologię z OB. Powinno wystarczyć.

Gość malaopala
Na morfologię nie potrzebujesz skierowania , jesli ci zależy na czasie , idz do laboratorium i zapłać. Prywatne badanie morfologii z OB to ok. 7-8zł . Z morfologii można bardzo dużo wyczytać.

Gość brakuczuc1021
ale robiłam kurcze stany zapalne . i morfologie tydzien temu i nic wszystko ok . ale jutro jade robic . boje sie strasznie :(

Gość brakuczuc1021
a proszę powiedz mi czy nie wiesz moze czy nie skonczone leczenie kanalowe zeba moze zaszkodzic ? i n iedoleczona okolo pol roku temu angina ?

Gość brakuczuc1021
czuje palenie w calym ciele normalnie jakbym miala caly organizm zainfekowany |! pieczenie cala goraca stopy zimne ;/

Gość malaopala
Nie sądzę aby to była niedoleczona angina tym bardziej kanałowe leczenie zęba. Nie bój się , zrób koniecznie badania i nie czekaj do piątku na lekarza, idz jutro z rana do lekarza pierwszego kontaktu , musi cię przyjąć, do piątku mnóstwo czasu, nie czekaj , bo stres tylko pogarsza sprawę ,denerwujesz się i objawy są jeszcze wieksze.... To pewnie nic groźnego , ale po co się tyle dni stresować. Trzymam kciuki,daj znać jutro wieczorem co u lekarza

Gość brakuczuc1021
Bardzo Ci dziękuje !! rano pojade i jak odbiore odrazu napiszę !!!

Gość brakuczuc1021
witam!!! jestem po badaniach . morfologia super ob super crp ok . mocz - nablonki w moczu 7-10 , bialko w moczu , mineraly cos pisse ze wapno czy cos