Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak odzyskac dlug od ex?

Polecane posty

Gość gość

Mieszkalam z facetem i wylozylam pewna sume za niego. On nie byl powazny, umawial sie za mymi plecami z jakimis laskami kiedy ja charowalam ciezko w pracy na nas. On mial szukac pracy wtedy... Twierdzil jak nastapil koniec ze w necie juz nie bedzie szukal szczescia... dzis zobaczylam jego nick i ogloszenie i sie spienilam. Nie znam jego adresu lecz nr tel.tak, wszystkie info dot.jego rodziny tak. Chce odzyskac te pieniadze. Macie pomysly?

Gość gość
nie ma to jak utrzymywać i sponsorować nieroba w imię wielkiej "miłości"

Gość gość
Zapieprzaj gam z dwoma dryblasami i albo kasa albo nie wychodzisz z jego domu.

Gość tako rzekne
Ja pozyczylam kiedys facetowi z ktorym sie spotykalam 1200zl, bo stracil prace, do szukania nowej sie nie kwapil i chyba liczyl na to ze bede mu oplacac rachunki i mieszkanie.. rozstalismy sie szybko, kasy juz nke odzyskalam, a on jeszcze mial czelnosc wyslac mi zaproszenie na fb wczoraj... to trzeba miec tupet. Z daleka od naciagaczy dziewczyny, mozna pomoc partnerowi, ale jak widzimy ze daje cos z siebie, a nie gnije do pludnia, zre za nasze pieniadze i klamie ze szuka pracy.

Nie odzyskasz. Nie spisalas z nim umowy.Nie masz gwarancji na pozyczke.Jak wynajmowaliscie mieszkanie razem a ty bylas glownym najemcom,nic nie wskorasz. Sorry taki mamy klimat.

Gość gość z wcześniej
Zadałaś się z gołodupcem, to masz. Jesteś aż tak wybrakowana, aby wiązać się z byle kim? Smutne ale poniekąd zabawne.

Gość gość
Gosc z wczesniej mieszkal tylko miesiac z czego tydzien pracowal (ja mu zalatwilam ta prace) i to szybko go spakowalam jak wyszly jego "kolezanki". Nie wiedzialam,ze to taki kretacz. Ja to wszystko wiem co piszecie a pytam sie o sposoby persfazji,moze ktos mial taki przypadek. Z dwoma dryblasami to myslalam o tym lecz to w ostatecznosci. Wiem,ze ma pozyczke w vivusie,jednym szpitalu tez jest zadluzony, pracuje nielegalnie gdzie to nie wiem. Prosze o jakies pomysly. Wystawil pewna rzecz kiedys do sprzedazy w necie to moze podszyc sie pod kupujacego i wyciagnac adres?

Gość gość
mieszkal tylko miesiac z czego tydzien pracowal (ja mu zalatwilam ta prace) i to szybko go spakowalam jak wyszly jego "kolezanki". xxx aha! ale jakby "koleżanki" nie wyszły, to dalej byś go utrzymywała - byle tylko z tobą był!

Gość gość
Rozczaruje Cie lecz nie. Kolezanki przepelnily czare goryczy, najbardziej mnie irytowala jego nieporadnosc,ze nie umial utrzymac pracy. Do tego doszly inne wady jego. Wypad dostal za caloksztalt. Wole byc sama niz z byle kim.

Gość gość
debil numeru nie zmienił, co za kmiot, 5 zł mu szkoda, każdy normalny w ogłoszeniu podaje inny numer