Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy to ciaza? pomocy

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, pewnie zakladam ten temat jako 2290392093 osoba, ale musze to wiedziec. Orientujecie sie moze jaka temperatura w czasie ciazy powinna byc w pochwie? Przed chwila mierzylam i u mnie wynosi ona 37.6. Do tego 5 dni spoznia mi sie okres, temperature ciala pod pacha mierzylam wczoraj mialam 36.8, a dzis juz 37.00.. Co o tym myslicie? Dzis jest 39 dzien cyklu. Jeszcze jedno pytanie. Jaki powinien byc sluz? moj jest bialy i gesty, nie jest go jakos masakrycznie duzo, ale tez nie jest malo. Kluje mnie tez podbrzusze od czasu do czasu raz po srodku, raz po lewej, raz po prawej.. z chlopakiem kochalam sie tydzien przed owulacja bez zabezpieczenia i w sama owulacj****ardzo prosze o szybka odpowiedz.

Gość gość
A słyszałaś o testach ciążowych?

Gość gość
Tak, wyobraz sobie, ze slyszalam :) Jutro ide po niego, po prostu moze byc jeszcze za wfczesnie na wykonanie testu ciazowego, jesli chcesz byc arogancka/i, idz byc gdzie indziej. :)

Gość gość
Idź być. Idę.

Gość gość
Test jest pewny od dnia spodziewanej (a wciaz nie pojawiającej się) miesiączki. A ty jest 5 dni po...

Gość gość
RLY? :3

Gość gość
mam tylko pytanie, dlaczego odpowiadacie na pytanie, na ktore tak naprawde nie znacie odpowiedzi? Macie na celu mi dogryzc waszymi komentarzami? Naprawde nie macie co robic? Ludzie blagam. Ogarnijcie d**y. Kolejny cwaniak w necie.

Gość gość
Raczej kolejna idiotka w necie. Zamiast zrobić test wróży z fusów, a dokladniej nam kaze wróżyć, czy jest w ciąży. I jeszcze sie dziwi, ze ludzie sie irytują. Gdzie wyczytałaś, ze ciaze rozpoznaje sie na podstawie temp.w pochwie? z owulacja ci sie pomyliło...

Gość gość
Haha prosze Cie. Nie wyczytalam w necie, tylko dowiedzialam sie od mojej dobrej kolezanki, ktora jest w 6 miesiacu ciazy :) Mianem kolejnej idiotki w necie mozna raczej ochrzcic ciebie. Nie wiesz nic na ten temat a glosisz kazania. Chyba po to jest forum, zeby rozmawiac, dowiadywac sie, rozwiazywac problemy, tak? A ty jestes po prostu zbyt glupia zeby to zrozumiec, i przepraszam, ale to sa ostatnie moje zdania na tym forum. Bo nie bede prowadzic rozmowy z ludzmi na tak niskim poziomie, ze trzeba by bylo sie polozyc na ziemi, aby sie z nimi rownac. Pierwszy raz spotkalam sie z tak nieprzyjemnym forum.