Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wasz facet jest super w łuzku

Polecane posty

Gość gość

to czy taki związek jest dobbry

Gość Gamoniu naucz sie
ortografi :D

Gość gość
jezusicku, jeszcze z przedszkola nie wyszla a juz o facetach w lozku marzy:D

Gość gość
pisze się -łuszku

Gość gość
jak nie wiesz jak napisać łóżko napisz bety

Gość gość
pisze się -łuszku xxx Wcale nie, bo uszku :D

Gość gość
z moim facetem w łóżku przez pierwsze 12 sekund jest super. A potem musi odpocząć.

Gość ŁaciataŻabka
nie kuć się ze mną , pisze sie w łuszku. Użko jest przy kópku:P

Gość gość
A ja se le*ę w uszku i czytam. 12 sek. :-D:-D:-D Ale musisz być piękna:-D Ale że odpocząć? Po czyn? Ale napięcie trwa. Ach ten erotyzm;-)👄

Gość gość
mój facet jest bardzo super w uszku.

Gość gość
mój facet chce być dobry i tak myśli,ale niestety jest slaby.Nigdy nie miałam orgazmu. A tymczasem jemu wystarczy zeledwie kilka minut.I oczywiście jest mega zmeczony zaraz po

Gość gość
to nie ma palcy? języka? kurcze ja NIGDY nie zostawię kobiety bez orgazmu jak dojdę pierwszy to mam dalej erekcję i jadę aż ona dojdzie... lub w najgorszym przypadku palcami ale nigdy bym nie zostawił rozpalonej kobiety, to tylko świadczy że facet myśli tylko o sobie, orgazm u kobiety podczas seksu to dla mnie podstawa :)

Gość gość
jestem z nim juz dwa lata i w lozku dalej mnie ta swoja pala-tak paluje ze czasami to ledwo wytrzymuje

Gość gość
ja też mam faceta w uszku co dziennie mi w nim szumi;)

Gość gość
{to nie ma palcy? języka? kurcze ja NIGDY nie zostawię kobiety bez orgazmu jak dojdę pierwszy to mam dalej erekcję i jadę aż ona dojdzie... lub w najgorszym przypadku palcami ale nigdy bym nie zostawił rozpalonej kobiety, to tylko świadczy że facet myśli tylko o sobie, orgazm u kobiety podczas seksu to dla mnie podstawa usmiech.} Ma ale jakos na mnie nie działa .....

Gość gość
"2014-04-01 10:15:12 [zgłoś do usunięcia] gość {to nie ma palcy? języka? kurcze ja NIGDY nie zostawię kobiety bez orgazmu jak dojdę pierwszy to mam dalej erekcję i jadę aż ona dojdzie... lub w najgorszym przypadku palcami ale nigdy bym nie zostawił rozpalonej kobiety, to tylko świadczy że facet myśli tylko o sobie, orgazm u kobiety podczas seksu to dla mnie podstawa usmiech.} Ma ale jakos na mnie nie działa ....." Może musisz mu pokazać co i jak gdzie dotykać, masować, może najpierw palcami językiem rozpalić Cię do czerwoności a potem wejść a wtedy to chwilka i dostaniesz orgazmu bardzo silnego ja tak robiłem ze swoją eks, aż nią miotało po łóżku, miała bardzo silne orgazmy

Gość gość
no masakra. Na dodatek jak ja chce więcej to on już zasypia.A do tego ...nie ukrywajmy rozmiar ma znaczenie, a tam prawie nic nie ma...

Gość gość
Może musisz mu pokazać co i jak gdzie dotykać, masować, może najpierw palcami językiem rozpalić Cię do czerwoności a potem wejść a wtedy to chwilka i dostaniesz orgazmu bardzo silnego ja tak robiłem ze swoją eks, aż nią miotało po łóżku, miała bardzo silne orgazmy Byloby bosko!