Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ból łechtaczki.

Polecane posty

Gość gość

Dzień dobry :) Chciałam poszukać osób, które może spotkało to samo co mnie, a przynajmniej może coś podobnego. Tydzień temu kochałam się z moim chłopakiem. nie jestem w stanie określic dokładnie przez ile czasu, powiem tylko że dość długo. W całym swoim życiu miałam tylko raz orgazm pochwowy, w innych przypadkach zawsze wspomagałam się łechtaczką. Tak samo właśnie wtedy. I otóż problem polega na tym, że od tamtej pory strasznie mnie boli. Dodatkowo - wczoraj też uprawialiśmy seks i robiłam to samo, więc pewnie jeszcze pogorszyłam sytuację.Muszę biegać do łazienki cały czas, bo jak się mi teraz chce siku to nie mogę moment poczekać tylko musi być natychmiast, bo inaczej bieda. Nie wspomnę o tym, że sikanie strasznie boli nawet po kilku minutach od momentu jego zakończenia. Do tego mnie swędzi i piecze. Wydzielina z pochwy wygląda dosyć zwyczajnie i nie cuchnie.I zastanawiam się teraz, czy to może być jakieś zakażenie czy infekcja czy po prostu zwykłe podrażnienie, które mogę przeczekać? Błagam Was o pomoc :) Doradźcie dziewczyny!

Gość gość
hej, tez tak czasami u mnie bywa, z tym że ja seksu nie uprawiam. Ale po kilku dniach mija, z tym że troche trudno to wytrzymać. Nie wiem co to , bo u lekarza nie byłam z tym

Gość gość
a radziłaś z tym sobie jakoś? i po czym u Ciebie taki ból następował??

Gość gość
Daj mocz do badania laboratoryjnego.

Gość gość
ja też nieraz żonie zatrę, potem miewa swędzenie/pieczenie. następnym razem zadbaj o nawilżenie, jeśli nie ma naturalnego to weź jakiś żel; ewentualnie ślina :) uwaga na paznokcie, mi się czasem zdarza niechcący zadrapać najgorzej jeśli złapałaś jakąś infekcję, to może nie być łecht tylko cewka, wtedy może się nie obejść bez antybiotyku... domowo możesz spróbować urofuraginum, a miejscowo jakąś maść

Gość gość
ja mam to raz na długi czas, nie odkryłam jeszcze po czym to. Jak sobie radziłam? Nijak, starałam się to wytrzymać, no i po kilku dniach stopniowo ustępuje.

Gość gość
a co ma łechtaczka do sikania?

Gość gość
Jest blisko ujścia cewki, dlatego myślę że może autorka ma tak naprawdę zapalenie cewki. Chłopak umył ręce? A dodam jeszcze że żona męczy się z nawracającą grzybicą i własnie takie rozpalenie po tym gdy się trochę zatrze może być jej objawem.

Gość gość
To raczej objawy infekcji drog moczowych. U mnie w tym wypadku najskuteczniej dziala Furaginum.

Gość gość
Ależ wy głąby jesteście! Typowe objawy infekcji cewki moczowej. Wymaga leczenia. Najczęściej wystarczy Furaginum, ale wskazana porada lekarza. A wszystko przez brudne łapy, którymi macacie łechtaczkę. Przed seksem trzeba myć ręce, i wy i wasi partnerzy, brudasy.

Gość gość
no to ją zaraził brudnym kciukiem ,nieumytym fee