Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

I znowu byłam sama wczoraj w kinie:))

Polecane posty

Gość gość

Byłam wczoraj sama w kinie, na bardzo fajnym filmie ,,Tylko kochankowie przeżyją,, Jima Jarmuscha. W tamtym tygodniu byłam na ,,Nauka spadania,, Chodzicie sami do kina?

Gość gość
p*****l się zboku. Dziewicą byłam 24 lata temu. O h*j ci chodzi to ja nie wiem. Co za pajac ze wsi. Obraz już chodził po twojej wsi zj***e?

Gość Zuzz
I jak Ci się podobał film? Ja się totalnie zakochałam w klimacie <3

Gość gość
01.04.14 a kto ci zboku powiedział że jestem po 40??? a dla takich zjebów jestem wulgarna X2.

Gość gość
01.04.14 a ty zj***e, na h*j interesujesz się moim wiekiem. Wal dalej kona, tylko nie jedz ostrych chipsów przed.

Gość gość
Zuzz uwielbiam Jarmucha od lat.A widziałaś ,,noc na ziemi,, To mój ulubiony. Tak samo nie przepuszczam żadnego almodovara.

Gość gość
01.04.14 a ty co fiucie, magistrem ezoteryki jesteś. Kombinuj dalej. A najlepiej po prostu s********j!!!!!!!!!

Gość gość
01.04.14 no popatrz obalam twój mit, jestem ładna i mega wulgarna, szczególnie jak ludzka głupota narzuca mi się nie proszona.

Gość gość
miała 14 lat jak straciłam cnotę, więc mam 38lat fagasie! więc nie wyzywaj mnie od 40stek!

Gość gość
ona jest zawsze wulgarna, to taka kafeteryjna qurewka, dość młoda ale gnijąca od środka.

Gość gość
01.04.14 następny ezoteryk liczy mi lata. A ty fiucie to dodatkowo masz elementarne braki z liczeniem i to z podstawówki!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
i ch/uj Ci na grób stara prukwo

Gość gość
Ja chodzę sama, dziwnie sie na mnie niektórzy patrzą :P ale mam ich gdzieś :D W hotelu jak jestem rano sama na śniadaniu też ludzie dziwnie patrzą jak by mnie jakiś men wystawił do wiatru hahaha nie pomyślą że jestem służbowo zakochane gołąbki :P

Gość gość
2014-04-01 11:09:56 o proszę a tu ezoteryk i ginekolog w jednym. Dzięki za zainteresowanie wątkiem wiejskie zjeby. Ale radzę zainteresować się waszymi malutkimi fiutkami.

Gość gość
ja nie mam wyjścia, moje koleżanki wolą inny repertuar. Poza tym chodzę do kina jak mam czas, i nie zawsze znajdę towarzystwo. Poza tym, lubię chodzić sama do kina. To mój czas na odpoczynek.

Gość gość
ja p******ę, nie wiedziałam że na kafe same zjeby o tej porze. Dla bardzo zainteresowanych nie tematem wątku tylko moim wiekiem i stanem cywilnym. Nie mam sponsora tylko męża. Prowadzę normalny dom. A do kina chodze sama, bo maż w tym czasie usypia dziecko. Nie widzę powodu opisywać jego sprzętu. Są tu bardziej waginalne wątki, więc może przenieście się na inny wątek.

Gość gość
01.04.14 nie dlaczego, wie ile mam na co dzień na głowie, jak wraca wieczorem z pracy to chce mnie odciążyć. Sam mi wczoraj to zaproponował. Bardzo fajnie odpoczęłam. A film z******ty.

Gość gość
01.04.14 nie zamierzam mieć więcej dzieci. Jedno mi wystarczy. Są też inne wątki o planowaniu rodziny.

Gość gość
zycie jest takie ze czasami tak po prostu jest ale moze byc i super jak sie usmechnie rankiem :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
01.04.14 martwi cie to. Niepotrzebnie, doba na 24 godziny, Radzimy sobie.

Gość gość
dzieli się z nami że do kina chodzi to może coś wiecej napisze, np jaki stolec dziś oddała?

Gość gość
01.04.14 bawi mnie tak silne zainteresowanie moją d**ą. Ja tylko napisałam że byłam w kinie. Jest tyle wątków w stylu, zrobiłam loda, nasrałam na głowę chłopakowi, włożyłam sobie wiadro do d**y. Tam poszukajcie tematu dla siebie, naprawdę warto!!!!!!!!!!!!

Gość gość
01.04.14 dzięki, lepiej bym tego nie opisała sama:))))

Gość gość
01.04.14 może w twoim wiejskim kinie tak jest. Ja mieszkam w dużym mieście. W kinie zazwyczaj ogląda się film. Pójdź sprawdź. Tylko podjedz do najbliższego miasta. Polecam.

Gość gość
samotna, żałosna, stara i śmierdząca tzipa

Gość gość
wiecie co , porzygałam się prawie czytając te debilne wypowiedzi. Piszcie dalej, ale ja olewam ten watek. Szkoda mi czasu na na czytanie tych debilnych wypocin niedoj****ych wiejskich zjebów. P********e się ja spadam stąd, bo poziom jest żenujący, Ale nie przeszkadzajcie sobie i n*******lajcie dalej. Powodzenia.

Gość gość
Skoro autorka tak bije piane to co sie dziwić że ludzie drwią z niej