Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goscinnie ona 25

chyba dostalam w twarz, czy to mnie przekresla jako kobiete?

Polecane posty

Gość goscinnie ona 25

pracuje w firmie, w której zatrudnionych jest 12 mezczyzn i tylko 3 kobiety, na co dzien wiecej czasu spedzam w pracy z mezczyznami. Jest zawsze wesolo, sympatycznie. Za kazdym razem gdy wychodze to mówią mi, żebym jeszcze została bo dobrze czują się w moim towarzystwie, bo swobodnie, że się nie krępują itp. Czy to dobrze, że mężczyźni czują się przy mnie jak przy kumplu chociaż wizualnie jestem atrakcyjną, zadbaną kobietą? Z jednej strony to miłe a z drugiej boję się czegoś takiego, że nie będę postrzegana jak kobieta

Gość goscinnie ona 25
up

Gość gość
Dlaczego?może po prostu jesteś fajna?

Gość goscinnie ona 25
A czy facet szuka do związku typowej kobiety czy takiej jak ja, która potrafi być jednocześnie kumplem i żartować na głupie tematy? Może facetów zraża coś takiego w kobiecie?

Gość gość
gdzie pracujesz ? nie martw się po prostu jesteś miła więc Ciebie lubią

Gość goscinnie ona 25
Oni często żartują w sprośny sposób jak to faceci i ja czasami dorzucę swoje 5 groszy do tego, nie chcę wyjść na jakąś zepsutą. Choć to bardzo miłe, że meżczyźni mnie lubią i dobrze czują się w moim towarzystwie.

Gość goscinnie ona 25
Pracuję w firmie logistycznej.

Gość goscinnie ona 25
A czy w takiej kobiecie można się zakochać? Czy będzie raczej z góry skazana na relację kumpelską? PRoblem w tym, że nie chcę być postrzegana przez facetów tylko jako kumpel, ale żeby widzieli we mnie też kobietę czy też partnerkę na życie.

Gość goscinnie ona 25
Powiem wprost: po sąsiedzku pracuje tam mężczyzna, który nas często odwiedza, zainteresował mnie. I teraz nie wiem czy aby go zainteresować swoją osobą to mam udawać ułożoną, elokwentną dziewczynkę czy po prostu być sobą? Jestem kulturalna, uprzejma ale też otwarta, chętnie rozmawiam na każdy temat, nawet te seksualne, o których rozmawiają moi koledzy.

Gość goscinnie ona 25
Zawsze jestem ubrana kobieco, koledzy zanim mnie poznali mówili na mnie między sobą "księżniczka" - do dziś nie wiem dlaczego. Na razie wiem tylko tyle, że podobam się temu mężczyźnie i teraz zastanawiam się co robić aby nie popsuć wrażenia.