Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Druga ciaza inna plec

Polecane posty

Gość gość

Co kupowaliscie dla dziecka innej plci w drugiej ciazy? Uzywalyscie tych samych ubranek (unisex) czy kupowalyscie wszystkie nowe? Jaka roznica wieku miedzy dziecmi?

Gość gość
ja kupowalam nowe o u mnie roznica wieku to 5lat, corka z zimy syn urodzony w lato a poza tym wiekszosc rzeczy oddawalam po corce na bierzaco kuzynkom

Gość gość
chyba na bieŻąco

Gość gość
Ja wlasnie odkladalam wszystkoe ubranka po coreczce z mysla o drugiej ciazy i corce, ale juz wiem ze bedzie chlopiec;-) Bede musiala oddac komus ubranka, ale niestety nie mam komu.

Gość gość
Uzyj ciuszkow po corce :) unisex reszte wydaj, ja rowniez mam corke i zachowam dla nastepnego dziecka :) co noektore bo reszte wydaje zbajomym ciezarnym :)

Gość gość
Uzyje tych unisex, ale z tego co pamietam nie mialam duzo takich ubranek i to byly takie najmniejsze rozmiary, bo te wieksze to juz takie typowo dziewczece. Aktualnie nie mam zadnej znajomej w ciazy, w rodzinie tez nikogo. A dzieci, ktore w rodzinie sa starsze od mojej corki. Moze oddam ubranka do Domu Dziecka jezeli jest taka mozliwosc.

Gość gość
Ja za to mam tyle znajomych ze niektorym musze odmawiac niestety. Mozna oddac :) lub tez oglosic sie ze odda sie jakiejs mamie za darmo :) bo jest duzo potrzebujacych :)

Gość gość
zycie jest takie ze czasami tak po prostu jest ale moze byc i super jak sie usmechnie rankiem :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0