Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego większość ludzi na kafe to patologia pełna jadu i nienawiści ?

Polecane posty

Gość gość

nienawidzą ateistow, katolikow, samotnych matek, biednych, bogatych, lesbijek, murzynow, arabow, niemcow, francuzow. Dla was idealny swiat to kazdy taki sam, najlepiej powrot PRLu i powszechna hipokryzja. Polacy to narod mentalnych komuchow

Gość gość
bo na kafe zazwyczaj można trafić na sfrustrowane kury domowe, które w domu się nie odezwą, a w necie to pieją.

Gość gość
, najlepiej powrot PRLu i powszechna hipokryzja. Bo starsi zacofani ludzie powinni się zająć sobą, bawić wnuki albo obrobić pole, a nie przesiadywać na cafe.

Gość Ryfka     Goldman
i antysemici:(

Gość małorolny chłop
Ja pole łoddałem za rente, to baba ino zajeńcia nima toć hóla po kafeterji

Gość prawiczek po 25
''Dlaczego większość ludzi na kafe to patologia pełna jadu i nienawiści ?'' Bo są nieszczęśliwi, samotni, bezrobotni, bez hobby, bez pomysłu na życie i na to aby zmienić coś w sobie, zrobić coś ze sobą. Bo są zboczeńcami, schizofrenikami, chorymi na depresje i nerwice, bo byli bici jak byli mali, być może również gwałceni, dokuczano im w szkole, nie mieli przyjaciół, słabe relacje damsko-meskie itd.

Gość gość
Polacy to narod mentalnych komuchow i k***wek

Gość gość
właśnie dzięki kafe dowiedziałam się ze w polsce jest 99% idiotów, a myślała że tylko 88%. Nie da się założyć normalnego wątku, żeby nie zostać zmieszanym z gównem.

Nie da się założyć normalnego wątku, żeby nie zostać zmieszanym z gównem. x chetnie sie dowiem jaki "normalny" watek zalozyles/las :-)

Gość gość
oj biedny prawiczek,byłeś gwałcony ,bity no to rozumiem twoją frustrację że inni są normalni,dam ci radę ,dzisiaj możesz opowiedzieć o swoich problemach nawet w pytaniu na śniadanie,biedaku....wyrzuć to z siebie,

Gość prawiczek po 25
Nie nie byłem gwalcony ani bity, pisze o tych co mają jad i nienawiść, ja nie mam :)

Gość prawiczek po 25
Dobrze niech ci będzie ''facecie z jajami'' nie wnikam po czym wnisoskujesz ,kłócic sie z tobą też nie bede :)

Gość Ryfka     Goldman
Teraz już wiem czemu mam poczucie odmienności. Nie umiem się przystosować do kafepatologii. Czy to się da wyleczyć?

Gość prawiczek po 25
Stań sie taki jak oni, to się wyleczysz :) Albo opuść to forum

Gość Ryfka     Goldman
Mówię, że nie umiem się upodobnić, a opuszczać forum nie chcę. Może Wy zechcielibyście dopasować się do mnie, do mojego poziomu?

Gość prawiczek po 25
Ja nie muszę sie dopasowywać bo nie jestem sfrustrowanym idiotą. Ale lepiej byłoby żeby tu się stało normalniej, ale to raczej niemożliwe.

Gość gość
" Dlaczego większość ludzi na kafe to patologia pełna jadu i nienawiści ? "wypadkowa sp**********ego charakteru + taka praca .:)

Gość gość
to są takie prace w których zawodowo niszczy się ludzi ? od rana do nocy pierdzi w stołek i wyzywa,szkaluje itp ludzi ?

Gość gość
a co poza sutą pensją albo ciężką chorobą psychiczną mogło by powodować że ten portal wygląda jak wygląda ? :)