Gość Olga00 Napisano Kwiecień 1, 2014 Cześć dziewczyny. Chciałabym się z Wami podzielić moją opinią nt tego żelu wybielającego, może komuś się przyda. Otóż, od zawsze mam żólte zęby i to nie z przebarwień, osadów itp tylko po prostu taki kolor kości niestety. Marzyło mi się wybielenie ich, ale kuźwa koszt wybielania u stomatologa to jakaś masakra a naczytałam się opinii, że takie laserowe wybielanie jest g***o warte (a już miałam się na to decydować, nawet kasiore nastukałam). Koleżanka poleciła mi, żebym najpierw spróbowała z białą perłą a jak to niewzruszy moich żółtaków to żebym se ten żel własnie kupiła i spróbowała z nim, bo jej pomogło. Fakt, nie miała takich żółtych żebisk jak moje, więc nie napalałam się zbyt na spektakularne efekty... I oczywiście biała perła na moje kły nie podziałała i zamówiłam ten żel i aplikowałam go do tych szczen z perły (bo u dentysty to cza za takie szyny zapłacic też coś koło 400zł podobno...). I tak przez dwa tygodnie zakładałam szczenę na noc, najpierw tylko na górne zęby, żeby zobaczyć czy w ogóle jakieś efekty będą. I po dwóch tygodniach okazało się, że faktycznie efekty są. Co prawda nie są śnieżnobiałe i na wielu nie zrobiłoby to wrażenia, ale dla efekt jest widoczny i cieszę się niedamowicie :) teraz jadę dolną szczenę. Aha, efekt uboczny podczas kuracji to bardzo duża nadwrażliwość, ale przechodzi jak się przestaje tego używać. A cena to było ok. 90 zł za 5 strzykawej, kupiłam na necie w jakiejś hurtowni dentystycznej To tyle odemnie. Pozdrawiam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach