Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Olga00

Żel wybielający zęby PolaNight

Polecane posty

Gość Olga00

Cześć dziewczyny. Chciałabym się z Wami podzielić moją opinią nt tego żelu wybielającego, może komuś się przyda. Otóż, od zawsze mam żólte zęby i to nie z przebarwień, osadów itp tylko po prostu taki kolor kości niestety. Marzyło mi się wybielenie ich, ale kuźwa koszt wybielania u stomatologa to jakaś masakra a naczytałam się opinii, że takie laserowe wybielanie jest g***o warte (a już miałam się na to decydować, nawet kasiore nastukałam). Koleżanka poleciła mi, żebym najpierw spróbowała z białą perłą a jak to niewzruszy moich żółtaków to żebym se ten żel własnie kupiła i spróbowała z nim, bo jej pomogło. Fakt, nie miała takich żółtych żebisk jak moje, więc nie napalałam się zbyt na spektakularne efekty... I oczywiście biała perła na moje kły nie podziałała i zamówiłam ten żel i aplikowałam go do tych szczen z perły (bo u dentysty to cza za takie szyny zapłacic też coś koło 400zł podobno...). I tak przez dwa tygodnie zakładałam szczenę na noc, najpierw tylko na górne zęby, żeby zobaczyć czy w ogóle jakieś efekty będą. I po dwóch tygodniach okazało się, że faktycznie efekty są. Co prawda nie są śnieżnobiałe i na wielu nie zrobiłoby to wrażenia, ale dla efekt jest widoczny i cieszę się niedamowicie :) teraz jadę dolną szczenę. Aha, efekt uboczny podczas kuracji to bardzo duża nadwrażliwość, ale przechodzi jak się przestaje tego używać. A cena to było ok. 90 zł za 5 strzykawej, kupiłam na necie w jakiejś hurtowni dentystycznej To tyle odemnie. Pozdrawiam:)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować