Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mąż pracoholik a rozterki małżeńskie

Polecane posty

Gość gość

W sumie t nie wiem czy piszę w dobrym dziale , może to z bezradności poczucia osamotnienia . A mianowicie jestem małżeństwem z 17 letnim stażem i 15 letnią córą która nie sprawia kłopotów . Zawsze wszyscy uważali nasze małżeństwo za wzorowe i takie było jedno za drugim w ogień by skoczyło ale od marca coś sie popsuło :( Mąż chodzi w stresie związanym z pracą :( odchodzi derektor którego mój był prawą ręką , już jest zatrudniony nowy derektor który gnembi mojego psychicznie wymyśla nie zliczone raporty itd. robi wszystko aby go wywalić i wstawić swojego człowieka. Mój się przyznał że bardzo mnie kocha ale widzi że mnie zaniedbuje ostatnio że nie ma ochoty na seks że przychodząc do domu już myśli o kolejnym dniu pracy że chyba musi porozmawiać z psychologiem .Co ja mam robić kocham go bardzo jest miłością mojego życia ale moim zdaniem to kryzys wieku średniego chciał by więcej chodź na barak pieniędzy nie narzekamy . jestem załamana ...

Gość gość
czy on Cię zdradza? Okłamuję? Chodzi na prostytutki? Ogląda p****le? Chleje na umór? Bije? Przecież ten facet nic takiego nie robi, po prostu stresuje się robotą, wsparcia potrzebuje, a nie wyrzutów!

Gość gość
Sama sobie dałaś odpowiedź. Twój mąż jest kłębkiem nerwów co jest spowodowane tą całą sytuacją w pracy i nie może skupić się na niczym innym. Ty tak nigdy nie miałaś? Jakieś ważne egzaminy typu matura czy coś i myślałaś wtedy o seksie?

Gość gość
nie mąż mnie nie zdradza. rozumiem stres itd. ale chyba źle sprecyzowałam pytanie raczej chodzi mi o to że nie bardzo wiem jak mam mu pomóc w tym wszystkim , jak do niego dotrzeć ....

jak do niego dotrzeć .... x no coz, kretynka zawsze tak bedzie gadac, no chyba ze to prowo bo w tytule "pracoholik" jaki pracoholik niby??

Gość gość
skretyniała autorko,masz g******e pojęcie o rozterkach małżeńskich i facecie wieku śr.

Gość gość
a dla mnie głupie są te epitety które się tu pojawiają pod adresem autorki i uważam że fajnie jest wyzywać kogoś i mieszać z błotem jeśli się nigdy samemu nie znalazło w takiej sytuacji !!!!!!

Gość gość
zycie jest takie ze czasami tak po prostu jest ale moze byc i super jak sie usmechnie rankiem :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
derektor? buahahaha