Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego kobieta po 30 która jest dziewicą uznana jest za nienormalną

Polecane posty

Gość gość
a co cie obchodzi opinia innych? sama stwarzasz problemy...

Gość gość
dlaczego stwarzam problemy?

Gość gość
no jesoo, fakt ludzie to zwierzęta stadne i musimy mieszkać, żyć, pracować w grupie, ale g***o mnie obchodzi co myślą inni na pewne sprawy, jeśli czujesz sie z tym dobrze ze jestes 30letnią dziewicą to jest wszystko ok, gorzej jak sama będziesz chodzic struta i dołowac wszystkich dokoła, ale jesli sama nie widzisz w tym problemu, jest ci dobrze tak jak jest, to miej wylewke na to co mówią inni, to ich bardziej wyniszczy niż zwykłe nabijanie sie z ciebie, bo będą widzieli ze jestes pewna siebie, masz swój styl, swoje przekonania i przede wszsytkim nie wstydzisz sie tego i nie stanowi to dla ciebie zadnego problemu to tak samo kto mi zabroni chodzić w japonkach zimą? no np wyskoczyłem sobie do marketu, wsiadlem w domu w samochód potem dwa kroki z auta do sklepu i tyle, a niech sie ludzie gapią i gadają, co mnie to ? mi jest wygodnie, dobrze, nie mam z tym problemu, niech sie walą, nie bede sie teraz jakoś przed nimi kryć czy wstydzic bo przyjechałem do sklepu zimą w japonkach, g***o ich to obchodzi, mój styl, moje preferencje, moje życie, a opinie innych głęboko w d***e

Gość prawiczek po 25
Na tym forum i mnie i Ciebie będą uważać za nienormalną . Radzę Ci opuścić życie wirtualne i zająć że realnym. Bo nie jesteś nienormalna, przynajmniej się nie puszczasz. Kiedyś spotkasz tego wlaściwego.