Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BozieDopomoz

Wpadłem w cug alkoholowy... nie wiem jak z tego wyjść

Polecane posty

Gość BozieDopomoz

nic mi w życiu nie wychodzi, pracy nie ma, powodzenia u kobiet nie ma, czuje sie jak leszcz.. i jedyną moją rozrywką jest alkohol.. pije juz regularnie codziennie od dobrych dwóch tygodni.. wypadało by w końcu się ogarnąć, no ale za cholere mi sie nie chce! nie umiem! , do tego przez picie nie chodze na uczelnie, bo wieczorem zapije, wiec z rana w auto nie wsiadam.. zresztą na tej uczelni to tez jedna wielka nuda.. na wyklady chodzi 10% ludzi i tak nikt tam nic nie notuje i nie słucha wykladowcy, po prostu sie nudzimy przez 1.30h.. boże, co za zycie :/ gdzie sie podziała moja energia zyciowa, ktorą posiadałem za małolata w wieku załóżmy 15-19 ? teraz mam 25 i czuje sie jak warzywo..

Gość Lucynka i Paulinka
jest zakatek na tej ziemi...

Gość BozieDopomoz
Już sobie załatwiłem komunalnik na opockiej więc luźik :classic_cool:

Gość BozieDopomoz
W dodatku w pobliżu jest tania wódeczka po 5 zł więc jakoś to będzie :classic_cool:

Gość gość
Oj Błaszczuk Błaszczuk ;)

Gość gość
Może masz nierozwiązany problem po prostu i jest Ci ciężko. Porozmawiaj z kimś o tym co czujesz a jeśli nie potrafisz to idź do psychologa lub popisz na kafeterii z kimś.

Gość BozieDopomoz
Jestem blaszczuk pije wodke droga troche 5 za butle ale idzie sie wyszalec kiedy pije jestem panem krolem jestem panny moje a ja wale konia sobie i tak leci komunalny to mieszkanie me panstwowe tu pod blokiem stoi sobie :D

Gość BozieDopomoz
blaszczuk blaszczuk mowia na mnie jajka me mam juz obtarte duzo seksu se uprawiam czasem w placka sobie wkladam :D

Gość Jozwik
Głupi podszywacze... :o Odezwij się na jozwig@o2.pl pomogę Ci. A może i Ty mi? Znam te sprawy...

Gość Jozwik
jestem jozwik mam malego wykorzystam cie kolego :D