Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hxbshahaos

dręcząca przeszłość chłopaka

Polecane posty

Gość hxbshahaos

Witajcie, jestem z moim chłopakiem 2 lata. Wiem, że przede mną prowadził dość bujne życie erotyczne, a mianowicie przygody na jedna noc. Nic nie chce mi mówić kim one były, ile ich było itd. Nie mam juz sił, ciągle mam przed oczami obraz jak jakas inna dziewczyna jest na moim miejscu w sytuacjach intymnych. Widze jak on dotyka jakąś kobietę, uprawia z nią seks. Przez te mysli i świadomość że jakas pierwsza lepsza z nim uprawiala.seks na dyskotekach wprowadza mnie w obłęd. Teraz ciągle myślę że pewnie miały lepsze ciało, było mu z nimi lepiej. Ciagle płacze, zamykam oczy to to widzę.. Co mam robić, to mnie wykańcza.. Błagam o pomoc..

Gość ŁaciataŻabka
porypało Cię? Meżczyzna to zdobywca z natury..Im wiecej przeleciał tym lepiej, a skoro jest z Tobą, znaczy że czuje coś wiecej niż pożądanie:P

Gość gość
Mój facet też miał sporo kobiet tylko na jedną noc, ale nie wypominam mu tego, bo to ja sprawiłam, że go przy sobie zatrzymałam, zakochał się i jestem dumna, że stworzylismy udany związek. Powinnas się cieszyć, a nie zadręczać czymś co dla niego nie miało żadnego znaczenia! Ty dla niego znaczysz o wiele więcej niż tamte panny, skoro jesteście razem. Chyba nie masz zamiaru zadręczać się jego przeszłością, w której jeszcze Cię nie bylo?? Po co to komu niepotrzebne stresy? Pokazuj mu, że jesteś najlepsza we wszystkim od tamtych!

Gość hxbshahaos
Nie potrafię się z tym pogodzić, ciągle myślę że je wspomina jak z nimi było cudownie, miały lepsza figurę itd, bo musiały czymś go przyciągnąć skoro po godzinie znajomości szli do łóżka..

Gość Gajga
nie zadręczaj siebie i jego.

Gość hxbshahaos
Okropnie mnie to niszczy, nie mogę przez to spać i funkcjonować. Wciąż widzę te puszczalskie na moim miejscu..

Gość gość
Wypomina czy Ty sobie wyobrażasz, że wypomina? To jest jego przełość i nic Ci do tego, nie zmienisz już tych zdarzeń, ale nie potrzebnie się nimi zadręczasz! Kobieto, skoro on z Tobą jest to znaczy, że widzi w Tobie o wiele więcej niż 'seks na jedną noc' !

Gość gość
Ja sie nie dziwie, nie chcialabym miec takiego partnera. Jakies kilka sporadycznych przygod bym zniosla, ale nie regularne puszczanie sie. Tak samo nie spojrzalabym na takiego, co placil za seks.

Gość hxbshahaos
Jest cudownym chlopakiem, planujemy wspólną przyszłość(nawet sam mowi o dzieciach, co u facetów bardzo dziwne). Mówi mi że mnie kocha i nie ma piekniejszej niż ja. Ale wciąż myślę, że tylko tak mówi i przed.oczami nadal obrazek jak dotyka inną kobietę. Nie daje rAdy, nie wiem jak sobie z tym poradzic

Gość gość
Ahahahahah ahahahahahah ja

Gość hxbshahaos
Jestem już dorosłą osobą, nie potrzebuje wypowiedzi takich niedojrzałych osob jak ta powyżej :)

Gość gość
miałam tak samo jak Ty i teraz też czasem mam, ale juz prawie wcale. On był moim pierwszym facetem jeżeli chodzi o seks. Cieszył się z tego bardzo...ale ktoś wcześniej tez już napisał, że to właśnie my ich przy sobie zatrzymałyśmy- mnie kocha a nie tamte. My akurat jesteśmy już po slubie mamy dziecko, kłótnie sa jak w każdym związku ale jesteśmy szczęsliwi. Nie ma co się zadręczac. On kocha Ciebie, Twoje ciało, Twoja osobowosć a nie te na jedną noc...Ty mjesteś ważna, a tamte miał jak był młody i głupi...

Gość gość
Jesteś chyba jakaś niedowartościowana, skoro myślisz, że tamte laski są lepsze, niby w czym? Z tamtymi przyszłości i dzieci nie planował... Moj facet się bardzo zmienił odkad zaczął być ze mną, zakochał się na amen, też planuje przyszłość i nie chce zadnej innej. Ciesz się! A nie zadręczasz.

Gość hxbshahaos
Bardzo się cieszę, naprawdę. Tylko te myśli mnie strasznie dołują.. Zmienił się, fakt i to doceniam. Jestem jego pierwszą kobietą na poważnie. Ogólnie ludzie uwazaja mnie za bardzo atrakcyjną, niestety ja mam problem ze swoją samooceną. Może to tu leży wina. Eh, marzę o tym żeby mieć pewność że ich już nie wspomina i były "gorsze" niż ja..

Gość gość
Po prostu staraj sobie powtarzać kazdego dnia same plusy typu "jestem lepsza od tamtych, to mnie kocha, to mnie wybral". może Ci to w jakiś sposób pomoże. Niestety dopuki nie staniesz się bardziej pewniejsza siebie i jego to będziesz się tak zadręczać w nieskończoność.

Gość gość
Kocham go może aż zbyt mocno, że mnie do szału doprowadza jak mam przed oczami jak jest on w intymnej sytuacji z inną. Ze ja dotykal.. Wpafam w furie i płacze, nie mogę tego zaakceptowac.. Próbuje wmawoac sobie, że to przeszłość one miały go na chwilę, ja mam na zawsze.. Ale to nie pomaga. Jest coraz gorzej. A on nie chce słowa słyszeć na temat jego przeszłości. Nie mówi mi nic..

Gość gość
To nie wiem jak Ci pomóc, skoro nie radzisz sobie z tym. Nie mówi, bo ma do tego prawo, bo wtedy nie było Cie w jego życiu. U mnie znów było tak, ze z facetem opowiadaliśmy sobie o naszej przyszłości, ale u nas nie ma wypominania, wspominania, rozmawiania o tym, ja sie nie przejmuje, bo znam swoja wartość i widzę jak kocha i jak się zmienił, z czego jestem dumna, że ja to sprawiłam. Mam nadzieję, że jakoś sobie z tym pordzisz, ale nie rozkopuj tego bardziej, bo będzie Cie bardziej boleć. Skup się na tym co jest teraz i co będzie skoro planujecie przyszłość.

Gość gość
Eh, dziękuję za słowa pocieszenia. Chciałabym go mieć z czystą kartą, dręczy mnie okropnie ten obrąz wviaz mam go przed oczami "on i ona jak uprawiają seks" nawet jak o tym nie myślę. Czuje się już jak wariatka..