Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

19 latka z watpliwosciami pomozecie

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam na imię Klaudia i mam 19 lat, nie chce żebyście wzięli mnie za kolejna wariatkę przewrażliwioną na punkcie ciąży itp, po prostu spóźnia mi się miesiączka i mam białe upławy. Zawsze przed okresem bolał mnie brzuch i piersi teraz nic nie boli a okres już dawno powinnien być, do tego czuje się na prawdę senna dodam jeszcze ze mam wątpliwości że to może być ciąża bo od 3 lat mam stałego partnera kochamy się bez zabezpieczenia i nigdy nic a teraz nagle bym była w ciąży. Co Wy o tym sądzicie ?

Gość gość
co my na to? Jestes siksa i tyle!! umiesz sie piep.....yc to teraz się martw! Nie daj Boże by moja córka była taka nieodpowiedzialna!!

Gość gość
Test zrób to się upewnisz.

Gość gość
siksa ? kobietoo Ty sie módl zeby Twoja córka była taka, mam 19 lat i nie jestem pewna co sie ze mna dzieje dlatego bytam was tu o rade. Was, kobiet starszych ode mnie wiec bardziej doswiadczonych zyciowo, a co do Twojej córki i nie tylko do Twojej to myśle ze nie jedna matka chciałaby mies taka samodzielna i dobrze radząco sobie córkę, ucze sie, jestem jegoroczna maturzystką, pracuje by móc sie sama utrzymac i wie Pani co powiem, ze na prawdę nie jedna osoba jest ze mnie dumna.

Gość gość
pytam*

Gość gość
tegoroczną*

Od 16 roku zycia uprawisz seks bez zabezpieczenia? Oszalałaś? Jesteś mega, mega nieodpowiedzialna!

Gość gość
Znajomi trzy lata się starali o dziecko i się udało dopiero po trzech latach, więc mogło tobie się udać, cały czas przed tym nie ma znaczenia. Na upławach się nie znam. Kup test.