Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy bede mama

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam na imię Klaudia i mam 19 lat, nie chce żebyście wzięli mnie za kolejna wariatkę przewrażliwioną na punkcie ciąży itp, po prostu spóźnia mi się miesiączka i mam białe upławy. Zawsze przed okresem bolał mnie brzuch i piersi teraz nic nie boli a okres już dawno powinnien być, do tego czuje się na prawdę senna dodam jeszcze ze mam wątpliwości że to może być ciąża bo od 3 lat mam stałego partnera kochamy się bez zabezpieczenia i nigdy nic a teraz nagle bym była w ciąży. Co Wy o tym sądzicie ?

Gość gość
Załóż jeszcze 20 wątków... bo przecież test tak trudno zrobić...

Gość gość
Zrobilam Ci test ciazowy I wykazalo, ze bedzie ciaza blizniacza ....

Gość gość
Efekty ubzykowienia ...hihihihi

Gość gość
To że wtedy się udało nie znaczy że teraz też. Z marsa się urwałaś???Był seks bez zabezpieczenia to na moją czuję JESTEŚ.Gratulację.Daj znać co będziesz miała.

Gość gość
zrób test! i powodzenia :)

Gość gość
tez mysle ze zaszlas

Gość gość
ale tu tępe dziewuchy są;/ pewnie, bo każdy stosunek bez zabezpieczenia od razu musi kończyć się ciążą. Tyle razy się udało nie wpaść, to nie znaczy że teraz musiało. Do podstawówki na biologię,a nie do seksu... i nikt Ci nie powie czy jesteś w ciąży, zrób test;/

Gość gość
nie musicie byc niemiłe , zeby odpowiedzieć na pytanie!!!!!!! powiedz, w ktorym dniu cyklu był stosunek? białe upławy mogą , ale nie usza byc objawem ciazy, moga wystepowac rowniez w ''normalnym'' cyklu. zrob test i daj znac jaki wynik, powodzenia :)

Gość gość
Kochasz się od 16 roku życia bez zabezpieczenia? Normalna jesteś? Chcesz mieć dziecko czy nie stać cię na gumy?