Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Majka98

Ropa u oczku u noworodka

Polecane posty

Gość Majka98

Witam.! Mój syn ma 4 miesiące i ropieje mu lewe oczko. Po spaniu jest najgorzej. Przemywam solą fizjologiczną i rumiankiem. Ma to od wczoraj ;( I moje pytanie brzmi czy mogę zastosować maść TOBREX. Stosowałam tę maść do noska przy katarze bo zaleciła tak pani doktor ale czy mogę na zaropiałe oczko ?

Gość gość
cofnęłaś się w rozwoju do wieku 3-latki?

Gość gość
Zawsze byłaś takim tłumokiem, czy dopiero po porodzie?

Ja miałam ten sam problem i nam pomogła sól fizjologiczna :) Codziennie po kąpaniu, wkraplałam mu jedną, dwie kropelki od zewnętrznej stronki oczka do wewnętrznej :) U nas 2-3 dni i było po problemie :)

Gość gość
Witam.! Mój synek ma 4 miesiączki i ropieje mu lewe oczko. Po spanieczku jest najgorzej. Przemywam solka fizjologiczną i rumianeczkiem. Ma to od wczoraj ;( I moje pytanko brzmi czy mogę zastosować maść TOBREX. Stosowałam tę maść do noska przy katarku bo zaleciła tak pani doktor ale czy mogę na zaropiałe oczko ?

Gość gość
Witam wszysciutkich.! Mój syneczek ma 4 miesiączki i ropieje mu lewe oczko. Po spanieczku jest najgorzej. Przemywam solka fizjologiczną i rumianeczkiem. Ma to od wczorajsiu ;( I moje pytanko brzmi czy mogę zastosować kremus TOBREXus. Stosowałam ten kremus do noska przy katarku bo zaleciła tak pani doktor ale czy mogę na zaropiałe oczko ?

Gość rita89
Nie można samemu samemu dopasowywać leków do schorzeń, koniecznie skonsultuj się z lekarzem!!!