Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

MOJA MATKA TO HIPOKRYTKA DO POTEGI

Polecane posty

Gość gość

Ma do mnie pretensje o wszystko. Ostatnio zaczęła wypominac mi pieniądze! Oczywiście jak na nią naskoczyłam to zaczęła pieprzyc ze to wcale nie jest wypominanie. Mowi, ze przez cale zycie placi mi za prywatne szkoly, korepetycje, lekcje windsurfingu i jazdy konnej a ja nic z tego nei wynosze i nie chodze do szkoly. To powiedzialam jej zeby mnie przeniosla do innej szkoly publicznej a ona do mnie, ze tu nie chodzi o pieniadze! (To o co do cholery). Wścieka mnie ta kobieta, bo wciąż gada ze ja nie znam prawdziwego życia i że nie wiem jak żyją inni ludzie w moim wieku. Opowiada jakby to było coś niezwykle niesamowitego, że mi kupiła NOWE auto z salonu jak zdałam (ich inicjatywa więc po co mi to wypomina) a że ja jestem bezczelna i że przepijam jej pieniądze na imprezach, (Kolejna hipokryzja - jak nie wiem skoro mam wielu przyjaciół i nikt raczej nie głoduje ani sobie nie odmawia przyjemnosci). Mam juz dosc tej kobiety. Moj ojciec mnie na szczescie broni ale tez sie nie chce mieszac w nasz konflikt. Żeby było śmieszniej wolę nie liczyc ile ona kasy wydaje na torebki, buty, fryzjerow czy kosmetyczki ale do mnie z pretensjami ze nie znam wagi pieniadza. MA DOSC

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować