Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosviows

opieka nad niemowlakiem jest taka ciezka

Polecane posty

Gość gosviows

moje dziecko ma dopiero 3 miesiace, a jestem wyczerpana psychicznie, chyba tym ze nic nie jest pewne i ze raz noc jest przespana raz nie itp.. kurcze nigdy bym nie pomyslaa ze zmeczy mnie to bardziej niz studia na ciezkim kuerunku i praca zawodowa! najlepsze, ze ludzie maja dwojke, trojke a czasem wiecej dzieci i daja rade! podziwiam, serio podziwiam matki ktore ogarniaja np troje malych dzieci w tym niemowleta. szacunek. chyba tylko ja jestem dziwna bo mnie to realnie meczy. nie przespane noce, kolki, skoki rozwojowe. kocham strasznie swoje dziecko, ale nie bede ukrywac ze to wszystko choc piekne same w sobie i przynoszace satysfakcje jest meczace jak nie wiem!

Gość darknesslat 27
ja bym ci chętnie pomógł,nawet za darmo jakby mi się nie znudziło.Twój mąż ci nie pomaga?

Gość gość
nie za bardzo :(

Gość gość
nad malym dzieckiem do 2 rz jeszcze ciezsza:O bo dziecko nie dosc ze ciezsze to tak samo placze i tak samo nie rozumie a do tego za dnia wszedzie go pelno

Gość gość
Trzeba było se nie zrobić bachora!

Gość gość
dlatego ja sie ciesze ze nie mam bachora :D i miec nie bede dzieciak to strata czasu,kasy,zdrowia fizycznego i psychicznego podziwiam to ja cie za to ze sie zdecydowalas

Gość gość
to zobaczysz jeszcze co to opieka nad 2-3 latkiem. To jest jazda. Jak moja miała tak do 4-6 mies byłam tylko niewyspana. A teraz ma 3 lata. Strasznie absorbuje prawie cały dzień.