Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Gdzie oddajecie swoje ubrania?

Polecane posty

Gość gość

Np. mam fajną skórzaną spódnicę, mój tyłek już się w nią nie mieści... Oddać gdzieś charytatywnie, do lumpeksu czy jak? Ta spódnica konkretnie jest w naprawdę dobrym stanie i szkoda mi wrzucić do puszki, gdzie małe cyganiątka wygrzebują co lepsze ubrania :O Gdzie oddajecie swoje dobre ale zwyczajnie za małe ubrania? Miałam te ubrania na początku LO ale urosłam wzwyż i wszerz...

Gość gość
Możesz do lumpa, ale dużo kasy nie dadzą. Możesz pobawić się w allegro. Tylko tam też nie licz na wiele. Ja swoje już za małe ciuchy (tylko te w dobrym stanie) oddaje młodszej kuzynce. Ona zadowolona, bo ma mało kasy i ja też bo mam miejsce na nowe ciuchy.

Gość gość
Ja swoje ubrania w dobrym stanie, których już nie noszę oddaję do domu samotnej matki ;) Ciuchy męża oddajemy do noclegowni dla bezdomnych ;)

Gość gość
Ja już dawno nie rosnę. Noszę rzeczy dotąd aż się zniszczą. Moda wraca, niektóre rzeczy wyciągam z szafy po latach niechodzenia, piorę prasuje i chodzę. Figura nie zmieniła mi się od podstawówki. Rzeczy dzieci wydaję na bieżąco znajomym z młodszymi dzieciakami.

Gość gość
Nigdzie, sprzedaje. To markowe ubrania i za nie mam co miesiac ok. 200-800zl na nowy ciuch.