Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy są tu kobiety które mimo ciężkiego porodu sn na drugi też się zdecydowały sn

Polecane posty

Gość gość

tak jak w temacie czy są tu takie kobietki, no chyba troszkę je nazwę "masochistki" ? Ja pierwszy poród miałam okropny, 25 h, wspominam to bardzo źle, teraz jestem w drugiej ciąży ale mimo wszystko mam obiekcje przed cesarką ...

Gość gość
moj pierwszy porod trwal 16h. bylo bardzo ciezko jednak na sama mysl o cesarcecesarce robi mi sie slabo. sama swiadomosc ogiel i rany po, wywoluje u mnie gesia skorke...na szczescie drugi porod trwal tylko kilka godzin, nie peklam ani nic :-)

Gość gość
w życiu bym nie poszła na sn. Miałam cc, na żądanie :) polecam , chociaż welflony, igły , krew to tez niefajne dla mnie

Gość gość
dziękuję Dziewczyny, czy jeszcze któraś się wypowie ?

Gość gość
Rodzilam naturalnie dwa tyg temu, porod 19 godzin. Nigdy nie myslalam ze bede w stanie zniesc tyle bolu.. nie wiem czy zdecyduje sie na kolejny naturalny porod

Gość gość
mialam pierwszy porod straszny ,tragedia.Nie bede sie rozpisywac ,ale efektem bylo to ,ze 6lat zwlekalam z drugim dzieckiem.Drugi tez byl naturalny i wspominam wspaniale i z usmiechem na twarzy.