Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Katarzyna1994

Co poszło nie tak z moją siostrą?

Polecane posty

Mój brat słucha metalu, ja słucham metalu, a moja młodsza siostra nie, tylko jakieś klubowe pedalstwa, w dodatku jest zy****a na maksa kablowała na mnie matce jak piłam piwo a nie miałam 18 lat nie czyta ksiązek nie licząc lektur szkolnych i jest zwykłą tępą dzidą bez zainteresowań. Ma grube dupsko i smierdzi potem jak sie zmęczy. Jest ciamajda i nie potrafiła sie nawet nauczyć jeździć na rowerze. Czemu ona taka jest? moze dlatego że skoro jest 3 dzieckiem to powstała z słabszych plemników, bo te lepsze posłużyły do stworzenia mnie i brata a na nią zostały tylko takie badziewne?

Gość gość
Odrzuć tezę ze słabymi plemnikami, znam trzecie dziecko i jest przystojnym, fajnym gościem, jedyna jego wada wg twoich kryteriów to nie słucha metalu.

Gość gość
To znowu ta brudaska z najbardziej menelskiego miasta chlejąca piwsko. :o

Gość gość
Piwsko jest spoko.

Gość gość
Tak to już bywa z młodszym rodzeństwem. Mi też się trafiła taka wybrakowana sztuka. Staram się mieć z nią jak najmniej kontaktów, żałuję, że istnieje, wstydzę się jej.

Gość gość
metalówa daj jej szansę, może wyrośnie tak jak młodsza siostra mojej koleżanki, która niby nic nie potrafiła, a teraz jest chirurgiem plastycznym i koleżankę w piękność zmieniła

Gość gość
spadaj