Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Jak postapić?

Polecane posty

Gość gość

Witajcie! Muszę gdzieś wyrzucic żal który siedzi we mnie nawet jeśli nikt tego nie preczyta. Od 6 lat jestem z moim partnerem, mamy dwuletnie dziecko. Wynajmowliśmy mieszkanie ale ona pracował od rana do nocy a i tak ledwo starczało. Przperowadziliśmy sie do mojego taty (mama nie żyje od pięciu lat) Mieszka tam moja starsza siostra o cztery lata. I od zawsze był między nami knflikt ale jakoś odkad się wprowadziliśmy zaciskam zęby nie mówie za dzo żeby nikog nie urazić. Od dwóch miesięcy mieszka też tu mój o cztery lata młodszy brat ze swoją narzeczoną. Mam spory dług u taty i upomina się o pieniądze mój partner wyjechał za granicę staramy sie spłacac długi. Ledwo wiąże koniec z końcem zostawiam sobie 400zł na życie i rezte oddaję. Dziecko ma kilka chorób poważnych i wydaję dużo na lekarzy i leki. Od pięciu lat nie kupiłam sobie nic rzadneg ubrania dobrze ż epo ciąży weszłam w stare ubrania. Bielizny już prawie nie mam, naprawdę żyję skromnie. Ostatnio usłyszałam od ojca bardzo przyke słowa zabolały straszie. siostra pobiła mnie kiedy byłam na początku ciąży, nazywała k***a itd. Ciągle słyszę pretensję, że gotuje dziecku osobny obiad i dużo gazu marnuje( jedzenie kupuje sama) robie skromne jedzenie na kilka dni. Ojciec buntje dziecko przeciwko mnie, żeby dziecko mnie nie słuchało nie robiło o to co proszę. Myślałam żeby wyjechać gdzieś daleko ale nie znam języka a z chorym dzieckiem.....id Od trzech lata po cieżkich przejściach nie mogę dojść do siebie i walcze o kżdy dzień żeby się nie załamać. Od miesiąca jestem w psychcznej rozsypce, myśle żeby oddać dziecko jego ojcu i po prostu zniknąć z tąd ulotnić się jak powietrze.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować