Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

urodzilam miesiac temu i jestem w ciazy jak to mozliwe ja sie pytam

Polecane posty

Gość gość

to 7tc lekarz nie potrafi mi odp jak to sie stalo..wychodzi na to ze zaszlam jak bylam jeszcze w ciazy...porod nie naruszyl nowego zarodka, jutro ide do innego lekarza bo nie wierze jak to mozliwe

Gość gość
No no Primaaprilis haha

Gość gość
buhhhhhhhaaaa :) dobre :)

Gość gość
nawet na prima aprillis mega slabe :)

Gość gość
hahahah

Gość gość
smiejecie sie czyli jest opcja ze lekarka sie pomylila??

Gość gość
cos lekarz musiał pomieszać. jest możliwa ciaża podwójna (baaaardzo rzadki przypadek) ale 2 jajeczkowanie musiałoby wystapić zaraz po zajsciu w pierwszą ciażę (conajwyzej róznica 2 tygodni mniej wiecej). Ewentualnie mozesz mieć 2 macice... innej możliwości nie ma i dziwi mnie niewiedza Twojego lekarza

Gość gość
Nie ma takiej możliwości

Gość gość
eeee "jest możliwa ciaża podwójna (baaaardzo rzadki przypadek)" . nie, nie jest to mozliwe, nie ma na swiecie ani jednego udokumentowanego przypadku tego typu :) poza tym juz znajac podstawy fizjologi wiadomo, ze to niemozliwe

Gość gość
rany julek, marne prowo a wy lykacie jak mlode jelonki i jeszcze jakies teorie dorabiacie hahahahaha, jestescie lepsze od autorki :D ja sie teraz nie dziwie ze tyle idiotycznych tematow sie tu zaklada skoro jest taki odzew :DDDD

Gość gość
zgłoś do usunięcia] gość eeee "jest możliwa ciaża podwójna (baaaardzo rzadki przypadek)" . nie, nie jest to mozliwe, nie ma na swiecie ani jednego udokumentowanego przypadku tego typu usmiech.gif poza tym juz znajac podstawy fizjologi wiadomo, ze to niemozliwe x mylisz sie. Są takie przypadki ;) Omawiałam je na studiach ;) "bliźniaki" gdzie każde miało innego ojca ;) "bliźniaki", ktorych wiek róznił sie własnie o mniej więcej 2 tygodnie. jest tego niewiele, bo udokumentowanych przypadków wtedy było 9 (teraz jest nascie).

Gość gość
nie wspomne o przypadku medycznym 2 osobnych ciąż gdzie jedna była pozamaciczna i młodsza. To jedyny przypadek w medycynie, gdzie... oboje dzieci urodziły się zdrowe :)

Gość gość
zgadza się, widziałam film dokumentalny o tym przypadku.

Gość gość
Mozesz jeszcze mieć dwie macice.

Gość gość
21.55. Akurat przypadek tzw podwojnej ciazy trafil sie w mojej dalszej rodzinie. Lekarz powiedzial, ze do zaplodnienia doszlo w odstepie mniej wiecej tygodnia. Starali sie o dziecko i non stop "poprawiali". Babka urodzila 2 dziewczynki, teraz juz dorosle kobiety.