Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gościówa124

On myśli, że mnie przeleci, prawda?

Polecane posty

Gość gościówa124

Jestem 25-letnią kobietą, singielką od kilku miesięcy i chwilowo nie bardzo mam czas to zmienić ("koczowniczy" tryb życia nie pozwala mi na stabilizację w jednym mieście). Od momentu, kiedy zdecydowałam się przerwać poprzedni związek w moim życiu uczuciowym i erotycznym nie działo się zupełnie nic. Ostatnio wyszłam na imprezę i spotkałam tam "znajomego". Faceta, którego kojarzę, ale wcześniej nie mieliśmy okazji się poznać. Postawił mi drinka, drugiego i od słowa do słowa pocałował mnie. Poszliśmy do niego, ale po drodze się rozmyśliłam i nic nie zaszło. Rano wyszłam po angielsku. Zaczął do mnie dzwonić.Zaproponował mi randkę, ale odmówiłam, tłumacząc się brakiem czasu. Zaproponował kolejną i również było mi nie po drodze. Aż w końcu znów się na niego natknęłam i tym razem zgodziłam się na spotkanie. Widzimy się w ten weekend. I jedyna moja prośba do Was jest taka: On chce mnie tylko przelecieć, prawda? Myśli, że to się stanie w ten weekend?

Gość gość
Kolejna puszczalskie wyzwolona

nie czytamy w jego myślach, sama prowokujesz takie myślenei swoim zachowaniem, postanów, że do Niego nie pojdziesz i w tmy wytrwaj i problem, że chce tylko seksu zniknie.

Gość gościówa124
Ciężko czekać na "księcia z bajki", kiedy nie można sobie pozwolić na związek.