Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to jest normalne zeby maz..

Polecane posty

Gość gość
*** NO jak Ty nie pracujesz to w domu tyraj. My pracujemy oboje i oboje o dom dbamy. I jak coś chcemy w domu wymienić to nie muszę się "prosić" bo też do budżetu dokładam. *********** Kochana ja nie tylko pracuje na etacie ale tez mam własną firme :P w dodatku utrzymuje cały dom bo z pracy męża guzik można kupić ale jak widze syf czy brudny smierdzący kibel to nawet jak wracam do domu o 1 w nocy to go wyszoruje ! Malowanie ścian to też nie jakaś wielka sztuka weekend wystarczy żeby pomalować pokój i przedpokój drugi weekend na reszte :P Też jestem zmęczona pracą i o ile nie dziwie sie chłopu że nic nie ruszy wszak to lenie to tobie się dziwie że nawet tego dywanu nie wyprałaś :P

Gość gość
racja, nie ma tłumaczenia dla brudasów

Gość gość
Też jestem zmęczona pracą i o ile nie dziwie sie chłopu że nic nie ruszy wszak to lenie to tobie się dziwie że nawet tego dywanu nie wyprałaś **** Mężczyźni nie są z założenia leniami, takiego sobie wybrałaś. Mój jest bardzo pracowity - także w domu ;) I szok, że zdarza Ci się zobaczyć "brudny kibel", który musisz szorować o 1 w nocy... To nie świadczy o Tobie najlepiej bo jednak czyści ludzie nie doprowadzają do tego, że mają tak zasyfiały ustęp, że muszą go w nocy szorować ;]

Gość gość
kochana brudny kibel widzę po powrocie z delegacji :P a faceci to lenie! może jakiś mały procent jest pracowity ale ja go nie znam żadnego :P