Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość GłupiaŻona

Czy ratowanie alkoholika ma sens?

Polecane posty

Gość GłupiaŻona
Ostatni post od GłupiaŻona-ktoś się podszył pode mnie.Pewnie ta osoba,która mnie oczernia.Nigdy nie byłam alkoholiczką i nią nie jestem.Ale nie wiem czy jest się sens tłumaczyć bo widzę,że bardzo łatwo się tu podszyć pod kogoś.Wystarczy dać ten sam nick...Ogarnij się człowieku i pisz chociaż w swoim imieniu a nie bądź tak żałosny,że chcąc udowodnić swoje chore racje piszesz posty pod moim nickiem.Po co Ci to?Może faktycznie jesteś jesteś moją szwagierką,która przez całe życie wtrąca się tam gdzie jej nie potrzeba, wie wszystko najlepiej,i nawet jak mój mąż miał wypadek pod wpływem alkoholu i było to po nim widać bo był podchmielony to Ty wmawiałaś wszystkim stojąc przy nim,że jest trzeźwy.

Gość GłupiaŻona
Ostatni post od GłupiaŻona-ktoś się podszył pode mnie.Pewnie ta osoba,która mnie oczernia.Nigdy nie byłam alkoholiczką i nią nie jestem.Ale nie wiem czy jest się sens tłumaczyć bo widzę,że bardzo łatwo się tu podszyć pod kogoś.Wystarczy dać ten sam nick...Ogarnij się człowieku i pisz chociaż w swoim imieniu a nie bądź tak żałosny,że chcąc udowodnić swoje chore racje piszesz posty pod moim nickiem.Po co Ci to?Może faktycznie jesteś jesteś moją szwagierką,która przez całe życie wtrąca się tam gdzie jej nie potrzeba, wie wszystko najlepiej,i nawet jak mój mąż miał wypadek pod wpływem alkoholu i było to po nim widać bo był podchmielony to Ty wmawiałaś wszystkim stojąc przy nim,że jest trzeźwy.

Gość GłupiaŻona

Gość gość
GłupiaŻono, napisz dlaczego mąż ma opiekę nad dzieckiem, a ty dopiero sądownie chcesz mieć prawo widywania synka ?

Gość GłupiaŻona
W tej chwili nie mieszkam z mężem 3 tygodnie i od tego czasu dziecko mieszka ze mną u moich rodziców.JA teraz wystapiłam do sądu o ustalenie kontaktów OJCA z SYNEM i alimenty,żebym się nie musiała bać,że mąż weźmie kiedyś synka do swojego domu i mi go nie odda,bo póki co ma takie same prawa jak ja.Od września synek idzie do przedszkola,w którym pracuje teściowa i chcę mieć tę sprawę ustaloną sądownie,bo mąż może pewnego dnia odebrać synka z przedszkola i już go mogę nie zobaczyć.A jak sąd ustali,że prawnie synek mieszka ze mną to wtedy wiem,że wróci do mnie o określonej godzinie.Obydwoje mamy prawo do dziecka,bo nie mamy rozwodu ani separacji ani kontakty nie są ustalone przez sąd.Jeszcze.|Póki tego nie ma to synka do męża do domu nie puszczę bo wiem,że już nie wróci.Mąż i jego rodzina są zdolni do wszystkiego.

Gość GłupiaŻona
Ale dziecko jest ZE MNĄ.I tak pozostanie,bo nie jestem alkoholiczką ani się nie puszczam tak jak to opowiada "życzliwy".

Gość perkuć
Ale kłamliwa suka. Poczytaj swoje wpisy. Za każdym razem inna wersja. Przestań się ośmieszać. Wiemy kim jesteś. Wszyscy się w okolicy już z ciebie śmieją.

Gość niebieskakarolcia
GlupiaZono - a nie ma mozliwosci dania dziecka do innego przedszkola?

Gość welur
To jakaś ściema. Faktycznie że po przeczytaniu wszystkich wypowiedzi autorki okazuje się że fakty są zmyślone. o wpis to inna bajka. To chyba jaka psycholka pisze.

a czy ratowanie kogokolwiek ma sens? np tonacego? to kwesia twojego sumienia a nie temat na publiuczna dbate

Gość GłupiaŻona
Niestety nie mogę przenieść dziecka do innego przedszkola.W okolicy innego nie ma,a najbliższe jest w miasteczku większym niż moja miejscowość i tam już dawno nie ma miejsc

Gość gość
Ruro, przestań tak się wczuwać w rolę. Nikt ci już nie wierzy ty pijaczko.

Gość gość
Czy ty kobieto jesteś przy zdrowych zmysłach ? Wypisujesz tu ileś wersji i żadna sie nie trzyma kupy. Przestań już GłupiaŻono wypisywać te durnoty. Ogarnij się, weź się za pracę i przestań siedzieć przy internecie. Jeżeli masz męża i dziecko, to zajmij się domem. Zrób porządek, poodkurzaj, zrób pranie i potem zakupy. Umyj się i przebierz. Bo z tego co wypisujesz to wyglądasz jak smoluch.

Gość karramba123
Ja nie wiem jak ktos i pisze, ze autorka pisze rozne rzeczy. Czy wy czytac nie umiecie? Ona pisze spojnie i trzyma sie faktow, tylko jakies debile cos kombinuja (zreszta to napewno jedna i ta sama osoba). Trzymaj sie GlupiaZono i dzialaj!

Gość gość
zgadzam sie z gosciem powyzej. glupia zona pisze spojnie i nic nie wymysla. namawiam cie kochana bys wydrukowala to forum i dala sedzinie na rozprawie rozwodowej by zobaczyla jak szwagierka cie oczernia bo to juz przekroczylo granice! to jakas psycholka! no i ta patologiczna rodzina. jak sie czujesz? choc jestem agnostyczka to pomodle sie o zdrowie i spokoj twe i synka. 3m sie cieplutko.

Gość gość
zgadzam sie z gosciem powyzej. glupia zona pisze spojnie i nic nie wymysla. namawiam cie kochana bys wydrukowala to forum i dala sedzinie na rozprawie rozwodowej by zobaczyla jak szwagierka cie oczernia bo to juz przekroczylo granice! to jakas psycholka! no i ta patologiczna rodzina. jak sie czujesz? choc jestem agnostyczka to pomodle sie o zdrowie i spokoj twe i synka. 3m sie cieplutko.

Gość wieliczkowa
Tylko że to nie mąż ma problem z alkoholem, ale żona. Bo przecież nie mąż jest zarejestrowany w poradni AA tylko GłupiaŻona. A dla ciekawych i naiwnych. Mąż ma prawną opiekę nad dzieckiem. GłupiejŻonie odebrano te prawa. Teraz ona stara się odzyskać dziecko, bo na chwilę wytrzeźwiała. Mąż i jej rodzina zgodzą sie na to gdy ona definitywnie przestanie pić i puszczać sie z innymi facetami. Gdy pokaże że jest tego warta żeby być matką.

Gość gość
ty wieliczkowa, idz moze do kopalni i tam juz zostan, bo glupoty piszesz.

Gość GłupiaŻona
Mam coraz większe podejrzenia,że to faktycznie szwagierka pisze.Nie wiem jak znalazła to forum,ale skoro takie rzeczy o mnie pisze to może być tylko ona.Chyba,że komuś obcemu się nudzi,ale to raczej mało prawdopodobne.A my z synkiem żyjemy z dnia na dzień,od spotkania do spotkania z tatusiem ,bo nie śpieszno mu do widywania syna.Robi mi na złość,bo wie,że zależy mi na ich kontaktach.Szkoda tylko,że nie zdaje sobie sprawy z tego,że syn już o niego tak nie pyta,nie tęskni tak jak wcześniej.Tłumaczyłam mężowi,że robi na złość sobie i synowi a nie mnie,bo przez to,że go w ogóle prawie nie ma to syn nie pyta o niego,a jak już pyta to tylko o cukierki,bo wie,że tatuś da cukierki,posiedzi 10min i poleci dalej wymigując się zajęciami,których nigdy nie miał a teraz nagle ma.

Gość wieliczkowa
GłupiaŻono jak długo jeszcze będziesz wypisywać te kłamstwa. Oczerniasz bliskie ci osoby. Cała rodzina chce ci pomóc. Nie wiem kto ci doradza te głupie pomysły. Może przestań sie widywać z tą osobą, a zacznij myśleć samodzielnie. Mąż chce ci dać szansę. Ale to będzie już ostatnia szansa. Masz możliwość wyjść na prostą. Ten jeden jedyny raz. Więcej nie będziesz miała okazji. Zastanów się Możesz mieć dom, męża, dziecko. Całą rodzinę. Wszystko zależy od ciebie. Mąż wyciągnął do ciebie rękę. Możesz skorzysta z okazji, albo stracić wszystko.

Gość GłupiaŻona
Oczernianie ludzi,żeby wymigać się od tego co się zrobiło jest stałą i nieodłączną bronią rodziny mojego męża.Niestety na mnie to nie działa,więc jeśli to moja szwagierka wypisuje to nie musi się trudzić.Nie postawisz na swoim,nie zniszczysz mnie.Już nie.Wiem jak wyglądało moje małżeństwo,wiem co jest warta ta rodzina.Już zdania nie zmienię.