Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

radny sadysta

Polecane posty

Gość gość

słyszeliście o tym radnym Krzanie który znęcał się nad dzikiem jak ja nienawidzę takich ludzi i naprawdę życzę mu jak najgorzej

Gość tako rzekne
Widzialam dzis w tv to. Biedny ten dzik, osaczony, wystraszony:/ nic nie mam do polowan, ale zeby dreczyc potem zwierzyne psychicznie i fizycznie to sie w ylowie nie miesci:(

Gość gość
najbardziej znany radny w pl s*******n i sadysta w jednym . zrobi karierę a że hej w europarlamenty pójdzie.

Gość gość
tak mi szkoda było tego biedulka. Siedział taki biedny, zraniony. Oglądał spokojnie i z godnością rozwścieczone psy, nie wiedział czego od niego chcą. A potem jak padł to zaczęły go szarpać.. Tak mi go było szkoda :( Ten myśliwy powinien tęgo odpowiedzieć za ten bestialski postępek, życzę, żeby sam się kiedyś tak męczył.

Gość gość
to nie był myśliwy, tylko zboczeniec w przebraniu myśliwego

Gość gość
a ja się pytam jakim prawem zabija się zwierzęta od tak dla zabawy.kto tym zwyrodnialcom daje takie prawo.życzę mu żeby ktoś temu gnojowi podciął ścięgna i zeżarły go wilki żywcem.tylko na tym chorym świecie nie ma sprawiedliwości.gnój i kanalia nie zasługuje nawet na to żeby na niego nasrać radny z przeworska