Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąza i rozstanie co robic pomocy

Polecane posty

Gość gość

Witam zacznę od tego ze jestem w 6 miesiącu ciąży i mam ogromny problem z facetem. Teraz doszło do mnie ze tkwię w pseudo związku gdzie facet mnie po prostu nie kocha i jest ze mną tylko dlatego ze rodzina mu każe. Stało się tak ze wpadliśmy był załamany na początku potem się niby już cieszył ale kwestia dotycząca chociażby zaręczyn, ślubu, czy nawet pojechania do mojego rodzinnego domu to teraz nie weszła w grę. Wszystko odkłada odkłada - dziś dowiedziałam się ze jeśli chodzi o kwestie zaręczyn to on po prostu nie chciał dotychczas. Dziś w kłótni w sumie po raz drugi wykrzyczał mi że ślubu nigdy nie będzie. Teraz tłumaczy ze to nerwy itp. Ogólnie wciąż się kłócimy o wszystko, zawsze myślałam ze związek to jakiś kompromis a czuje się jakby on ze mną konkurował kto wygra naszą kłótnie mimo ze często ja mam racje to ten człowiek ni potrafi przyznać się do błędu. Wiem ze on wgl nie traktuje mnie poważnie, bawi się moimi uczuciami drwi ze mnie cały czas w kłótniach mowi dosłownie wszystko np. ze zniszczyłam mu zycie, ze jak się tylko dziecko urodzi to się rozstajemy ze jest ze mna tylko dla dziecka. Poradzcie mi co mam robic, chce się od niego uwolnić. Nie kocha mnie i nic do mnie nie czuje a ja nie chce być z takim kims kto nawet nie potrafi mnie szanować tylko notorycznie poniza

Gość gość
Ile byliście ze sobą zanim zaszłaś w ciąże? Jak masz forse, to olej pajaca.

Gość gość
Miałam forsę bo płacił mi za seks, ale wszystko prawie wydałam

Gość gość
ot, piękny przykład na to, że związek i mieszkanie bez ślubu to świetny sprawdzian - no to się sprawdziliście :))) hehe

Gość gość
nie mieszkamy razem

Rozstańcie się i niech Ci płaci alimenty na dzieciaka albo go zabiera. To nie ma przyszłości. Oboje odpowiadacie za marną sytuację w której jesteście. Ty mogłaś się nie puszczać, on mógł się nie spuszczać :) Wiesz, że mamy takie czasy, że można się zabezpieczyć? Macie konsekwencje swoich działań. Jeśli weźmiecie ślub będzie tylko gorzej.

Gość gość
w jakim wieku jestescie, autorko?