Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goste

Poznałem dziewczynę, która wysyłała mi sygnały, że jest zainteresowana

Polecane posty

Gość goste

uśmiechała się, podgadywała, raz nawet podałem jej rękę, a ona mi ją posmyrała no to dałem jej numer tel. bo akurat swoj zostawilem w domu i myslalem, ze pusci mi guchego to bede mial jej numer, ale tego nie zrobiła. Fakt, że spotkam ja jeszcze , bo mamy wspolnych znajomych, ale czy to oznacza, ze jednak nie chce?

Gość gość
niestety

Gość goste
ale w ten sam dzien co jej dalem numer to sama do mnie przyszła porozmawiać i nagle jej sie odwidziało? Serio to możliwe?

Gość goste
No tak, ale to jest co innego jak poznajesz dziewczyny w sieci itd. My sie znamy od jakiegoś czasu już, mamy wspolnych znajomych, wiele razy mnie zagadywała, no, ale jak juz posmyrała mi rękę to stwierdziłem, że coś ode mnie chce, wiec podalem jej ten numer. Moze jest jakies inne wytłumaczenie np że się boi że tak szybko sie wszystko dzieje i chce porozmawiac jeszcze na neutralnym gruncie znaczy przy naszych wspolnych znajomych, może boi sie randki sam na sam?

ja ci nie poradzę, moje doświadczenia z kobietami są takie, że zawsze należy spodziewać się najgorszego, kobieta jest jak śmierć - nie znasz dnia ani godziny, kiedy wbije ci nóż w plecy

Gość goste
Ale ta laska z randek nie podeszla do Ciebie i nie posmyrala Cie po rece patrzac Ci gleboko w oczy, prawda? A tamta mnie tak.

Gość goste
za stara jest na jakies zakłady z kolezanka, ma 40 lat...

Gość gość
prawda taka że kobiety czasami zachowują się odwrotnie niż piszą w tych wszystkich poradnikach itd. ile to razy byłem zdziwiony że np. kobieta z którą byłem na studniówce 2 lata temu i miałem wrażenie że kiepsko się ze mną bawiła choćby dlatego że po tej imprezie jak się gdzieś spotkaliśmy przypadkiem to tylko cześć, cześć nawet słowa ze mną nie zamieniła wolała gadać z moimi kumplami. Tylko potem się dowiedziałem od kogoś że ona stale tą imprezę wspomina, tęskni za mną i ciągle wspomina w samych superlatywach, jej zachowanie pokazywało jak bardzo ma mnie w d***e a to po prostu wynika z jej nieśmiałości.

Gość goste
wlasnie tez tak mysle, ze moze sie wstydzi i boi, no bo co inego porozmawiać przy innych osobach czy chwilke sam na sam, a co innego spedzić wieczór z kimś, kto bardzo Cię pociaga, sam sie stresuje na mysl o tym...no, ale chcialem tylko miec jej numer...Może o to jej chodzi, zeby nie byc taka dostepna , ze od razu tylko sie droczy?

Gość docente procente 666
Wyroochaj ją!

Gość goste
czemu miałbym to zrobić? ona mi sie bardzo podoba...

Gość gość
Mentalna księżniczka, nie umie zadzwonić pierwsza, tylko będzie czekać na twoje kolejne ruchy. Daj sobie z nią spokój, z takimi nie warto się zadawać.

Gość gość
Ale z was debile nigdy nie znajdziesz kobiety jeden z drugim przecież dawała sygnały zaczepia a ty pipo jeszcze dalej czekasz? Hahaha pewnie myśli że masz ją w d***e skoro po tylu sygnalach dalej nic nie robisz jak jakaś peezda więc opuściła bo ile można

Gość gość
Smyranie po ręce oznacza zainteresowanie? :D

Gość Natalia

Czemu jej nie zaprosisz na jakąś kolacje? Może ona się boi, ze to Ty jesteś niezainteresowany. Czasami warto zaryzykować, a tym bardziej jak macie wspólnych znajomych, podpytaj ich o nią, co myśli o Tobie itd. To, ze nie napisała, czy zadzwoniła jeszcze nic nie znaczy. Może jest nieśmiała, może jej się odwidziało, możesz się tak zastanawiać, ale nie dowiesz się dopóki nie spytasz, co Ci szkodzi zaproponować niewinną kolacje przy następnej okazji? Jak odmówi to trudno, przynajmniej nie będziesz się męczyć i zastanawiać czego ona tak właściwie oczekuje. 

Gość Lorenzo01

Dla Natalii przyznajemy dzisiaj od redakcji medal Złotej Łopaty za odkopanie tematu sprzed 5 lat.