Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Owłosiona klata

Polecane posty

Gość ŁaciataŻabka
nic się nie przekształca, łączy się tworząc estrogen;(:( Estrogen u mężczyn jest wytwarzany w niewielkiej ilości, i choć testosteron jest potrzeby do powstania estrogenu u mężczyzn, to jest to niewielki ułamek całości złóż. Estrogen u mężczyn odpowiada przede wszystkim za płodność.

Gość gość
ja jestem śniadą szczupłą brunetką i pociągają mnie mężczyźni z jaśniejszą cerą od mojej, blond włosami, atletyczną budową ciała- nie wiem kto twierdzi, że słabo owłosieni, to "bibery", no sorry mało to chudych kudłatych małpiszonów z zapadniętą klatą?. no i ci faceci, których wybieram mają zwykle mało owłosione ciało, fajne mięśnie i są sprawni seksualnie, więc nie wiem skąd ten mit, że włochacze, to jakieś wulkany seksu jak są wśród nich i męsko zbudowani i grubasy i chudziny.

Gość gość
Przekształca to skrót myślowy. Coś się podłącza, coś odpada - wiadomo o co chodzi. Estrogen u mężczyzn wpływa na libido. U kobiet też jak wiemy. :) Generalnie prawie wszystko wpływa na libido. Zakończmy dyskusję bo oboje mamy rację. Więcej włosów lepszy bzykanie - raczej tak. Jednak jest jeszcze kilka innych czynników, które o tym świadczą, których nie widać jak włosy i nie czuć z potem. Dzięki za rozmowę!

Gość gościanna
Owłosiona klata.. Mrrrrau :)

Gość ŁaciataŻabka
Raczej libido wypływa z estrogenu, ale nie ważnę. Miłego dnia życzę:*

Gość lady_bb
nie mam z tym problemu ale jednak ogolona wydaje mi się być bardziej estetyczna szczególnie jak jest piękny kaloryfer ;) no i niektórym jednak tak wygodniej jak uprawiają sport i tak dalej także wtedy bodygroom to już praktycznie konieczność

Gość gość
Jak sam napisałem mam dość owłosioną klatę, ale kiedyś sobie ją ogoliłem. Jedno co muszę przyznać wyglądałem, jak palant :)

Gość gość
To był pierwszy i ostatni raz z tym goleniem. Teraz z takim zarostem czuję się o wiele lepiej. Wiem też, że wiele kobiet za takim przepada.

Gość gość
Owłosione są najlepsze ;-)

Gość gość
Masz rację :) Jesteś kobietą w 100 % Cieszę się, że mnie popierasz ! Miała byś co i czym się zabawić, przytulić :)

Gość gość
Nawet mi nie mów,bo to na mnie działa najbardziej :D

Gość gość
Wiesz fajnie, że jesteś taka :) Bardzo przyjemnie jest mieć kogoś co właśnie ma coś takiego co nas pociąga. Ja lubię też takie kobiety co mają tu i ówdzie parę włosków.

Gość ŁaciataŻabka
DObra pobajerowałeś, wrzuć zdjęcie tej klaty ;]

Gość gość
Nie ma takiej potrzeby.

Gość ŁaciataŻabka
Ino się chwalisz i chwalisz, a dałbyś ucieszyć oko:P

Gość gość
Nie nazwał bym to chwaleniem, ma m się komu chwalić, a tu zaraz by się znalazła cała klika przeciwniczek. Cieszy mnie jak którejś się to podoba. Wiedzą co to facet, a nie wygolony laluś.

Gość gość
Czy już żadnej się taka owłosiona klata nie podoba ?

Gość gość
Oj kochany :) zarośnięty tors to przecież podstawa, jak ja za takim przepadam :) mrrrrrrr...

Gość to ja010101
Hmm-też mam zarośnietą klatę. I to sporo. Szukam natomiast dziewczyny, którą to kręci i która nie depiluje u siebie miejsc intymnych i posiada naturalny, czarny trójkącik. Czy taka tutaj jest,bo już tracę nadzieję?

Gość gość
Też mam podobne pragnienia jak Ty :) Poznać taką naturalną :) Moja klata też posiada mocny ciemny zarost.

Gość gość
:) Lubicie takie kobietki :)

Gość gość
Jasne ! Taki to jest dopiero prawdziwy facet :) Na sam widok rozpiętej koszuli i widocznego zarostu robi się gorąco.

Gość tom_01
Dobrze że Kobiety lubią klaty z zarostem bo sam taką mam:) a myślałem że odwrotnie że wolą bez zarostu:D a tu proszę:) dziękuje wam Kobietki, jesteście wspaniałe:) Pozdrawiam.

Gość gość
Też mi imponuje taki facet :)

Gość Skyy1976
Uwielbiam szetland na klacie ❤️

Gość gość
Mam takowy. Masz chęć go popieścić ?

Gość gość
Facet bez zarostu na klacie to jest jakby ułomny. Nie wiem, ale nie mogła bym z takim pójść do łóżka. To mnie kręci jak ... :)

Gość gość
Ja uwielbiam kosmatych facetów ;) Klata, brzuch, przedramiona, nogi jak najbardziej, plecy już nie :) Zarost na twarzy też jak najbardziej :D