Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

odrzucenie

Polecane posty

Gość gość

cześć. zależy mi na opinii kobiet, więc zapytam tutaj. odrzuciłem dość wyraźne i jednoznaczne sygnały, które dawała mi pewna dziewczyna. problem w tym, że bardzo często widujemy się w pracy. godzinkę temu była u mnie w gabinecie i pomogłem zrobić jej jedną rzecz. była wyraźnie skrępowana, nie popatrzyła mi w oczy , było czuć wyraźne napięcie (z obu stron ;) ) jakoś źle się z tym czuję. próbować jakoś naprostować sprawę czy nie bardzo? w sumie żałuję, że ją odrzuciłem, ale w tamtym okresie byłem w dołku, borykałem się z pewnym problemem rodzinnym i dziewczyny nie były mi w głowie

Gość doctorre amorre
pokaz siusiaka w internecie ocenia 🖐️

Gość Ju_
Jeśli nie chcesz niezręcznej atmosfery to jak najbardziej naprawiaj :-) Wystarczy, że będziesz miły i zyczliwy, skoro była skrępowana to nadal jej zależy ;-)

Gość gość
"skoro była skrępowana to nadal jej zależy" mówisz? :) ja to odebrałem bardziej jako obrazę, ale właśnie zależało mi na spojrzeniu innej osoby, najlepiej kobiety.

Gość Ju_
Myślę, że tak. Obrazona byc mogła, ale to nic nie zmienia, bo czy obrażamy się na ludzi, którzy nam wiszą i powiewają? ;-)

Gość gość
A ja myślę, że była zawstydzona, czuła, że się wygłupiła z tymi sygnałami. Jeśli ma choć odrobinę dumy to na pewno nic z tego nie wyjdzie. Ale po jakimś czasie staniesz się jej wystarczająco obojętny, żeby atmosfera była normalna.

Gość gość
Zapros Ja na kawę i nie rob ceregieli .Najpierw zastanow sie czy aby na pewno jesteś nia zainteresowany .

Gość Ju_
Najpierw znormalizuj stosunki międzyludzkie, a potem ew. kawa. W obecnym stanie może się nie zgodzić.

Gość gość
02.04.14 - ja też byłbym zawstydzony ;) ale z tym wygłupieniem się to bym nie przesadzał, trzeba wrzucić na luz, a nie spinać pośladki. Właśnie tak myślę, żeby w jakiś sposób do niej zagadać, ale po prostu nie ma okazji i niezbyt wiem, co miałbym powiedzieć. pomyślę, bo z tego, co wywnioskowałem to raczej nieśmiała osoba i źle się czuje w takiej sytuacji.

Gość a mi szkoda
lada moment będzie szansa na składanie życzeń świątecznych, przy okazji możesz zaprosić ją na kawę, opowiedzieć o trudnościach rodzinnych, jakie to wszystko było dla Ciebie straaaaszne, że aż przegapiłeś, jak taka mega fajna, miła, interesująca dziewczyna jest obok Ciebie;)

Gość gość
zapomniałem, "Jeśli ma choć odrobinę dumy to na pewno nic z tego nie wyjdzie" - możesz objaśnić?

Gość gość
Już wyjaśniam. Jest nieśmiała jak sam mówisz. Bardzo przeżywa odrzucenie i naprawdę myśli, ze się wygłupiła. Jeśli ma dumę (a ja np jestem bardzo dumną osobą) nie będzie chciała być z kimś kto ją odrzucił i naraził na takie uczucia (wygłupienia, odrzucenia).

Gość gość
oj, to widzę, że bardzo się różnimy. gdybym ja brał tak wszystko do siebie, to już dawno wisiałbym na pasku od spodni ;) cóż, dzięki za zainteresowanie. nie chciałem jej skrzywdzić, ani zrobić nic złego, aczkolwiek jakoś będę musiał naprostować tę sytuację.

Gość Ju_
Ja też się wszystkim mocno przejmuję, a zachowuję się tak, jak autor opisał, gdy rozum każe mi robić co innego niż serce, uogólniając ;) Gdybym była na miejscu tej dziewczyny to dałabym się ugłaskać, ale powoli, bo z początku pewnie uniosłabym się dumą i wysyłała negatywne sygnały.

Gość gość
czyli jakąś tam szanse jeszcze mam :) jak trafi się okazja, to postaram się do niej odezwać - obojętnie na jaki temat, żeby wybadać grunt. a, "nasz" problem polega na tym, że nigdy jeszcze z nikim nie byliśmy/nikogo nie mieliśmy i może stąd ten 'kwas'... nie wiem. nie mam doświadczenia, więc pytam :D

Gość Ju_
Powodzenia :-) A mógłbyś zerknąć na mój temat i spojrzec męskim okiem na sytuację (jest na drugiej str)? Chciałbyś kontynuować znajomość po takim czymś?

Gość gość
mam podobny problem :( sytuacja jest w zasadzie taka sama tylko ja gadalem z jedna dziewczyna przez fb, nigdy na zywo. rowniez nie wyrazilem zainteresowania i teraz zaluje. tez wyraznie sie przy mnie peszy i zachowuje sie tak jak opisal to autor i zastanawiam sie. jak myslicie-napisac do niej na fb z pytaniem czy aby wszystko ok bo zauwazylem jakies napiecie??