Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zaczełam diete i polubiłam uczucie głodu

Polecane posty

Gość gość

a jak jem to dłużej żuje jedzenie, nie jem juz tak szybko, chudne, lepiej się czuję

Gość gość
Lepiej się czuje, z okazji postu ,odrzuciłam słodycze, ktore jadłam po posiłku , na obiad zawsze jem cos ciepłego Polecam fajne danie na diecie wołowina ,pieczarki, natka pietruszki i wino czerwone, kroje wołowine na drobne kawałki i pieczarki i natke, smazę wołowine z odrobiną cebuli, dodaje natkę pietruszki, wszystko ma powoli dochodzic pod przykryciem , podlewane czerwonym winem, ja wylewam pół bułtelki, mozna podawać z ryżem, albo ziemniakami, bardziej dietetycznie bez niczego samo:)

Gość gość
a ja nienawidzę tego ssania

Gość gostkowa
Ja od ponad tygodnia nie tykam cukry w ogóle ale nadal waga stoi w miejscu nie wiem :(

Gość gość
dietetycy polecają jedzenie 8 małych posiłków dziennie, aby przerwy między nimi trwały ok. 2 godziny. Oznacza to ciągła pracę układu pokarmowego. Jest to dobre dla osób z problemami trawiennymi i na diecie. 8 posiłków nie oznacza 3 śniadań, 2 obiadów, 2 podwieczorków i kolacji. Zjedzenie porcji owoców czy jogurtu liczymy jako posiłek. Nocna przerwa między posiłkami powinna wynosić ok. 10 godzin. Kolacja 2 godziny przed snem i 8 godzin snu to optymalna propozycja. Wykazano że osoby które krócej śpią szybciej tyją.

Gość gostkowa
Ale pora się odchudzić bo już mam dosyć,na dodatek mam okres i ledwo żyje .

Gość gość
gostkowa, hej, a moze własnie powinnas sobie robic co niedziele wolne od diety i zjesc kawałek placka, bo ja tak robię:) i waga spada wazne jest zeby jesc co 2 godziny,zeby organizm ciagle "trawił", ale nie dużo, tylko małe posiłki , tylko sniadanie powinno byc syte i obiad, choc obiad juz mniej, a kolacja to cos białkowego, albo jak possie, jogurt jakis, ewentualnie gdy brakuje cukru , siegnac po owoc