Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

niki33352

....

Polecane posty

Gość gość
Na moje oko to zdrada. Porozmawiaj z nim, powiedz ze wiesz o tym smsie jego kolegi i zaządaj prawdy. Jeśli ci jej nie da to rzuć.

Gość gość
No ktos go musial podrapac .Szkoda ze odrazu odpusciłaś.Kobieta musi miec honor .Facet Ciebie oszukał a Ty przeszlaś nad tym właściwie do porzadku dziennego. Myśle ze jest jeszcze mocno niedojrzały ..

Gość gość
Smutne to ale w 90% Cię zdradził,współczuję nawet nie ma odwagi się przyznać,zakończ to może nie pierwszy raz to zrobił

Gość gość
Jeśli chlopak oszukuje teraz to gowno bedzie z niego a nie mąż . Badz bardziej asertywna bo bedzie robil co bedzie chciał .Myslę ze On wie ze go nie zostawiasz .

Gość fotel
mam dla ciebie same dobre wiadomości:jesteś całkiem bystra,myślisz logicznie i potrafisz powiązać ze sobą fakty,potrafisz wyciągać właściwe wnioski i nie dajesz sobie 'wciskać siana'.reasumując ,czy ty w ogóle jesteś kobietą?

Gość zdradził
Powiedz że wiesz co się wtedy wydarzyło i czekasz na wyjaśnienia...oszukaj go że ktoś z Twoich znajomych go wtedy widział.No i że obściskiwał się z inną...a resztę niech dokończy :)

Gość gość
ty podejrzewasz?, ja byłabym pewna!!!!!!!

Gość gość
rzuc go i przestan sie ponizac!!!

Gość gosciowa1975
Nawet jakby sie podrapal przez koszulke to takich sladow by nie bylo widac. Musial ja zdjac! sorryyyy....