Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

MASAŻ kto korzystał Mam wątpliwosci

Polecane posty

Gość gość

za miesiąc mam wyjazd nad morze do spa i wykupione masaże całosciowe. ale mam wątpliwości i coraz mniej mi sie to podoba, bo nienawidze się obnażać przy obcych osobach i nei chcę wkłądac ich gaci, obrzydza mnei to strasznie mimo że wmawiają że są jednorazowe, nie chcę tego po rpostu czy mogę iśc na masaż w cienkich spodnaich i koszulce, przeciez nie musi mnei smarowac olejami i robić niby otoczki, ma mnei masować, a masowac moze przez ubranie. byłam wiele razy w azji, tam wszyscy masują w koszulkach i spodniach, nawet rozdają spodnie a tu trzeba epatować golizną

Gość gość
generalnie to nie chce debatować o masażach, preferencjach itp. więc nie bedę odpowiadać na takie wpisy, INTERESUJE MNIE TYLKO JEDNO - CZY KTOŚ BYŁ NA MASAŻU I ZAŻYCZYŁ SOBIE MASAŻU BEZ ROZBIERANIA

Gość gość
dodam jeszcze, ze nie podoba mi się sytuacja kiedy mam się rozebrac i naga ganiać po gabinecie zwłaszcza ze sa 2 osoby co to za idiota wymyślił, to ja mam sie zrelaksować czy stresować. i jeszcze za ten stres mam płacic tyle kasy

Gość gość
w sensie że w gabinecie są 2 łóżka do masażu i na pewno będą tam masowane 2 osoby plus masażyści czyli mam ganiać nago przy 3 osobach co za poroniony pomysł, chyba wolę się rozchorować

Gość gość
czy ktoś był na masażu i zażyczył sobie masażu bez rozbierania

Gość gość
czy ktoś był na masażu i zażyczył sobie masaż bez rozbierania

Gość gość
po pierwsze nie rozbiera się przed masażystą. Masażysta wychodzi a ty masz czas na przygotowanie się tzn rozebranie i położenie na łóżku tak samo jest po wykonanym zabiegu. Po drugie co to za masaż przez ubranie to tak samo jak byś uprawiała seks w majtach i spodniach :)

Gość gość
Miałam kiedyś podobne wstydliwe podejście, ale rzeczywiście: masaż w ubraniu jest bez sensu. Teraz po prostu zakładam swoje własne gatki (żadne foliowe stringi) i już jestem gotowa :)

Gość gość
ale ja nie chce sie przebierac i rozbierać przy tej drugiej osobie nawet jeśli masażyści wejdą później

Gość gość
Wątpię żeby Cię masowali z drugą osobą chyba że będzie to Twój mąż bądz partner.Zresztą możesz sobie zażyczyć że chcesz być masowana w pojedynkę :)

Gość gość
no właśnie dzwoniłam tam i babka powiedziała, ze jak to bedzie zorganizowana grupa -jak my- to będą po 2 łózka do masazu w 1 pokoju. Nie chce robić szopek już tam na miejscu i kłócić się o osobny pokój tylko dla mnie, najchętniej w ogóle odwołałabym swój wyjazd

Gość gość
masażysta przychodzi jak już będziesz na łóżku a po skończonym masażu natychmiast wyjdzie, żebyś mogła się bez skrępowania przebrać. Masuje się głównie plecy a ty możesz leżeć na brzuchu w majtkach i w rozpiętym biustonoszu. Nie histeryzuj, będzie fajnie :)

Gość gość
no własnie nie plecy, bo to masaż całosciowy całego ciała, babka mówi, ze każdy dostanie swoje majtki, niedobrze mi...

Gość gość
ale może między łóżkami będzie parawan? Zapytaj, albo po prostu sobie go zażycz

Gość gość
całościowy, czyli plecy, kark, nogi, pośladki. Brzucha się chyba nie masuje?

Gość gość
bardziej niż masaz nago przeszkadza mi to, ze będzie tam druga osoba do masowania, osoba którą znam i przy której będę musiała sie rozbierać do naga, pzrebierać i paradowac z gołą d**ą... no k***a nie uważacie ze to przesada

Gość gość
uważaj bo słyszałem, że masaże to zło i radziłbym się po wszystkim wyspowiadać i pomodlić, masaż - sataż, przypadek ? nie sondze :o

Gość gość
o dzięki, poproszę o ten parawan chociaż wyjdę na idiotkę zapewne

Gość gość
nie chce mi sie wierzyć, że nie będzie parawanu, za którym sie przebierzesz. Sama, choć dobrze się czuję w swoim ciele, nie rozebrałabym się. Na pewno bedzie miejsce do rozebrania. A przy majtkach swoich jak się uprzesz, to nikt ich z ciebie zdzierał nie będzie

Gość gość
ok dziękuję perspektywa parawanu nieco mnie uspokoiła, chociaż i tak sie stresuję, że moze go nie byc i co wtedy

Gość gość
Boże ja też mam taką schize, ale my jedziemy na impreze integracyjną w góry