Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdezorientowana12345

kto sie zna??? pomozcie

Polecane posty

Skończyłam edukacje wczesnoszkolna a chciałabym uczyć w przedszkolu. stad moje pytanie, czy wg prawa mogę podjąć taką pracę? Pytam tutaj, bo kogo bym nie zapytała to mi mówi inaczej.

Gość ŁaciataŻabka
ale to bez znaczenia, jesteś pedagogiem i tyle wystarczy.Fakt nie mogłabyś uczyć w gimnazjum matematyki, ale Ty chcesz się cofnać , wiec nie ma problemu

Gość gość
Dziwne - za te same pieniądze chcesz więcej pracować? Chociaż - pracowałam w przedszkolu i wolałam to niz podstawówkę. A co do pytania to nie odpowiem, bo nie wiem. Zadzwoń do kuratorium.

Dyrektorka podstawówki, gdzie właśnie skończyłam staż mówiła, że jest to możliwe, natomiast dyrektorka przedszkola, w którym są aktualnie dwa wolne miejsca pracy upiera się, że muszę mieć wychowanie przedszkolne. Zastanawiam się, czy to faktycznie prawda, czy jak to w życiu, ma już kogoś na te stanowiska...

Gość żółte papiery 666
Wyroocham was i wasze dzieci w doopy!

Jasne-tak ogolnie to wolalabym szkole. Ale w chwili obecnej satysfakcjonuje mnie rowniez praca w przedszkolu, tym bardziej ze te miejsca pracy sa w mojej miejscowosci, a wiec odchodza koszty dojazdu.

Gość gość
Po wychowaniu wczesnoszkolnym mozesz uczyc dzieci w kl1 -3 . W przedszkolu pewnie też ale to od dyr zalezy .