Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

6 tydzień ciąży co,jak,kiedy

Polecane posty

Gość gość

Drogie kafeterki według moch obliczeń jestem w 6 tygodniu ciąży czy to odpowiedni juz czas zeby isc do ginekologa ? co powinnam czuć ? czy to normalne ze moim ulubionym miejscem w domu stało się łóżko ?

Gość gość
w pierwszej ciąży byłam właśnie w 6 tc u gina ,potem pojechałam na usg i było wszystko już dobrze widać ,czułam się rewelacyjnie za to w drugiej ciąży miałam totalny brak siły zasypiałam w pracy a nie widziałam że jestem w ciąży i to długo bo dowiedziałam się w 11 tc

Gość gość
no raczej powinnaś się udać do gin!

Gość gość
już może zrobić ci usg i powinno już być widać bijące serduszko! ja bym poszła przynajmniej dla 100% potwierdzenia ciązy

Gość gość
jak poczekasz jeszcze tydzień lub dwa to na usg zobaczysz bijące serduszko, ja byłam u gina pierwszy raz ok.6tc i kazał mi przyjść za 2 tygodnie, żeby potwierdzić że ciąża się rozwija, dopiero wtedy założyłmi kartę ciąży. Też na początku żle się czułam, jak przy przeziębieniu, zmęczona, senna, bolesne piersi,mleczne upławy.Zaczęłam stosować lactovaginal i kwas foliowy-jesli jeszcze nie bierzesz to zacznij.Powodzenia...

Gość gość
Jak pojdziesz pozniej niz w 10 tygodniu to becikowego nie dostaniesz

Gość gość
Dziękuję wam na pewno każda z rad jest przydatna aa i dodam jeszcze ze jak nie wiedziałam ze jestem w ciąży to byłam u lekarza ponieważ źle się czułam powiedział mi ze to przemęczenie a jak dodałam ze boli mnie brzuch to przepisał no-spe forte mam nadzieje ze to nic nie uszkodziło i nie miało negatywnego wpływu na płód i mam wysoki ciśnienie które kazał mi tylko kontrolować.

Gość gość
Dziękuję wam na pewno każda z rad jest przydatna aa i dodam jeszcze ze jak nie wiedziałam ze jestem w ciąży to byłam u lekarza ponieważ źle się czułam powiedział mi ze to przemęczenie a jak dodałam ze boli mnie brzuch to przepisał no-spe forte mam nadzieje ze to nic nie uszkodziło i nie miało negatywnego wpływu na płód i mam wysoki ciśnienie które kazał mi tylko kontrolować.