Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerff

20 lat i dziewica?

Polecane posty

Gość smerff

Wiem że tytuł brzmi prowokacyjnie ale trollem nie jestem i chcę się tylko wyżalić, bo nawet nie mam przyjaciółki... Dzisiaj wracałam z zajęć z dziewczynami z grupy i nagle zaczęły rozmawiać o dziewictwie (nawet nie wiem w jakim kontekście, nie słuchałam ich wcześniej) i zaczęły wyliczać "cnotliwe" z naszej grupy i innych... oczywiście nabijając się z nich przy okazji. Myślałam że umrę ze wstydu i udałam, że muszę się po coś wrócić, wtedy pewnie obsmarowały mnie od stóp do głów. Już sama nie wiem co ja mam ze sobą zrobić, jak traktować ten temat... bardzo psuje mi to humor i zwyczajnie wstyd mi się przyznać, że jestem studentką i jestem dziewicą, bo zwyczajnie nikt mnie nigdy nie chciał. Gdyby powodem były przekonania, religia, cokolwiek to oczywiście nie byłoby problemu, ale prawie 21-letnia dziewczyna którą zwyczajnie faceci się nie interesują? I podkreślam że nie chodzi mi o sam fakt 'posiadania błony' tylko o powód...

Gość smerff
naucz się czytać.

Gość gość
Czyli jestes tak nieprzyjemna, nieinteresujaca i brzydka, ze nikt Cie nie chcial? Nie sadze. Cyba nie ma takiej dziewczyny. Inna sprawa, czy ktos Ciebie zainteresowal na tyle, by ulokowac w nim uczucia i chciec czegos wiecej.

Gość smerff
tak, kilka razy byłam zainteresowana, ale bez wzajemności oczywiście

Gość smerff
o już widzę że dorobiłam się podszywa

Gość gość
Czyli powinnas cos z tym zrobic. Czy masz przyjaciol?

Gość gość
Po pierwsze to nie jest powód do wstydu dziewczyno!!! Ja bym chciał mieć taką dziewczynę, a jestem w twoim wieku. Tobie i tak jest łatwiej bo z pewnością łatwiej cnotę stracić niż prawictwo. Mnie też żadna nie chciała ale jakoś się z tego powodu nie załamywałem a nigdy nie chciałem zrobić tego z byle kim typu pijana nastolatka na imprezie. Poznasz odpowiednią osobę to wtedy to zrobisz. Nie rób tego tylko dlatego, że jakieś ku***y się z Ciebie śmieją. Faceci się tobą nie interesują?? To zacznij sama się nimi interesować. Pozdrawiam i powodzenia życzę.

Gość żółte papiery 666 TITAN KLER
Nie wszystkie dziewice zostaną kiedyś rozroochane!

Gość smerff
przyjaciol raczej nie mam, co najwyzej dobre kolezanki...

Gość gość
no wiec pytam jeszcze raz - masz przyjaciol?

Gość gość
ale dogadujesz sie z nimi?

Gość smerff
no tak :P a czemu?

Gość gość
bo to znaczy, ze nie jestes taka niesympatyczna i nieprzyjemna i jest mozliwe, ze ktos lubi spedzac czas w Twoim towarzystwie :) Jesli myslisz, ze jestes nieatrakcyjna, to pewnie tez jestes w bledzie. zawsze jest ktos komu sie spodobasz :) Moze ne patrzysz zbyt uwaznie. Nie mowie tu o kandydacie na seks. Mysle, ze Ty chcialabys czegos wiecej. Moze to wszystko tylko wymowki, bo najzwyczajniej w swiecie boisz sie uczuc. To wcale nie takie rzadkie. A moze pisze glupoty i nie zwracaj na to uwagi...

Gość gość
Skąd jesteś? Może się poznamy i po bliższym poznaniu????

Gość smerff
no mi się wydaje że to chodzi o wygląd, bo nikt mnie nigdy nie podrywał, i nawet jak pójdę do klubu to nikt się mną nie interesuje

Gość gość
jak zwykle prawiczek chciałby dziewice nawet jakby wygladala gorzej niż gowno, no ale przecież jest dziewicą

Gość gość
To raczej nie chodzi o wyglad, bo inaczej tylko piekne dziewczyny mialyby partnero, a tak nie jest. Chyba jestes niesmiala i to jest problem

Gość smerff
no ale przeciez niesmialosci nie widac na pierwszy rzut oka :(

Gość gość
widać, ja to zrobiłem z pijaną laską którą przywlokłem do domu, niby usnęła jeszcze zanim zdjąłem jej ubrania ale też się liczy :o

Gość Chupakabra
Przecież przyjaciół się nie zdobywa poprzez bycie "bezbłonnym" . Znajdź sobie hobby, najlepiej wymagające wychodzenia z domu, a znajdziesz kiedyś jakoś pokrewną dusze i może nawet miłość. 20 lat to nie jest wcale za dużo, a zapewniam że brak błony nie leczy z nieśmiałości.

Gość gość
Wiadc i to bardziej niz myslisz. A chlopcy sa leniwi i nie chce im sie walczyc z pancerzem niesmialosci jak tyle "dostepnych" dziewczyn wolkol :). No i klub nie jest chyba najlepszym miejscem do znalezienia partnera na ten pierwszy raz.

Gość gość
A i jeszcze najwazniejsze - od pocalunku do seksu jest jeszcze baaardzo dluga droga i lepiej przebyc ja w dobrym towarzystwie :)

Gość smerff
nie szukam w klubie, tylko podaję przykład że nawet w takim miejscu moje powodzenie wynosi 0 (albo jest nawet na ujemnym poziomie, jeśli liczyć niemile komentarze na moj temat)

Gość gość
No oczywiscie, ze ujemnie - jako niesmiala nie pasujesz do tego towarzystwa :). A teraz stan przed lustrem i z pelnym przkonaniem powiedz: bylam najbrzydsza dziewczyna w klubie, imprezie, bibliotece, sklepie i gdzie tam jeszcze chcesz i dlatego nikt sie mna nie interesuje. Mozesz to zrobic? Nie sadze.

Gość gość
Jesli ciebie moj przedmowco dzieli tylko jedna minuta od pocalunku do seksu to ty jeszcze nic nie wiesz o seksie.

Gość gość
a czy przyczyną mogą być moje krzywe i żółte zęby ? w sumie staram się zbytnio nie uśmiechać :P

Gość smerff
no ale przecież nie trzeba być najbrzydszą w całym sklepie żeby nikt się mną nie zainteresował :P wystarczy tyle że nikomu się nie podobam

Gość gość
powinnaś być z siebie dumna, a nie się wstydzić, ja mam 27 i też dziewica, warto czekać na męża

Gość Chupakabra
jemu pewnie chodziło o to, że mu wystarcza 1 min po włączeniu filmiku

Gość gość
a jeśli ciebie nigdy nie dzieliła minuta od pocałunku po seksie to współczuję zażenowany twoim doświadczeniem seksualnym, żenada :o