Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fiołek76543

Nasienie ze strzykawki

Polecane posty

Gość Fiołek76543

Na początku proszę, nie oceniajcie mnie, nie chcę żebyście pisali, że jestem taka, owaka, chcę tylko odpowiedzi na pytanie. No ale od początku. Mam 22 lata i z narzeczonym jestem od 3 lat. Bardzo chcę mieć dziecko, ale on się upiera że nie chce. Wpadłam więc na pomysł. Po stosunku wzięłam prezerwatywę, powiedziałam, że wyniosę, wzięłam do łazienki, zassysnęłam spermę strzykawką, wsadziłam ją w siebie i wstrzyknęłam. Czy jest możliwość, że dzięki temu zajdę w ciążę? Powiem mu że to wpadka, więc już wyboru nie będzie miał ;)

Gość gość
Ale wyboru na co nie bedzie mial?

Gość Fiołek76543
No nie będzie miał wyboru czy mieć dziecko czy nie - będzie miał i już. Chodzi mi o techniczną możliwość, czy plemniki są w stanie przeżyć?

Gość gość
tak masz szanse, na wszelki wypadek sprobój kilka razy

Gość gość
Oczywiscie ze sa w stanie przezyc. Ale chlop i tak Cie zostawi, dziecka moze nie uznac, nawet jesli uzna przez badania DNA narzucone sadownie, to bedzie placil alimenty, ciebie znienawidzi i zniszczysz malemu nic nie winnemu dziecku cale zycie, bo bedzie pochodzil z rozbitej rodziny. Jakiej rodziny, przeciez wy nią nie jestescie. Glupia jestes jak but. A forum jest od tego, zeby moc sie tez wzajemnie oceniac. A jesli myslisz ze narzeczony nagle zachce miec dziecko, to zbyt dlugo to nie potrwa i i tak sie rozstaniecie. Wspomnisz moje slowa. Posiadanie dziecka a wychowywanie i chec tworzenia rodziny to dwie odmienne sprawy.

Gość gość
Wyboru to ty nie będziesz miała. On się odwinie i tyle go zobaczysz.

Gość gość
no, ale jeżeli się spakuje i wyniesie to potemnie płacz na kafeterii, że jesteś sama w ciąży.

Gość gość
Znajdz watek ZAPLODNILAM SIE STRZYKAWKA - tam znajdziesz kolezanki

Gość gość
poczytaj sobie co się dzieje tu na kafe jak nieodpowiedzialni biorą się za robienie dzieci.. a ty jesteś mega gówniara - wiesz wogóle co to znaczy mieć dziecko? to nie jest slodki bobasem z reklam tylko ciężka harówa i wielka odpowiedzialność - i ciężko jest w małżeństwie czasem itd a co dopiero jak sie wpadnie w młodym wieku - zostaniesz sama i bedziesz płakać ale twoja strzykawka twój wybór - ale moze najpierw poczytaj biologię i choć wstrzyknij w dni płodne

Gość gość
Smarkula chce dziecko a chłop niech tylko zapłodni ją a potem z********a na utrzymanie.

Gość gość
jak tak mozna?? popieram wpis wyzej i TAK CIE ZOSTAWI!!!!!!!!!!!!!!! dziecko to powinna byc decyzja obojga dojrzalych ludzi - Twoj partner jest dojrzaly bo jasno sie okreslil a Ty ehhh szkoda slow, idiotka to za delikatnie