Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

paragon za szczepienie

Polecane posty

Gość gość

dostajecie z przychodni ? Ile płacicie za szczepionkę pentaxim ?

Gość gość
Tak ja dostawałam ,szłam zapłacić na główną rejestracje i zawsze dostawałam rachunek ,ja już nie mam dzieci co mają w najbliższym czasie szczepienia więc ci nie powiem ile się płaci za tą szczepionkę ,w każdym razie w tym czasie co ja szczepiłam dzieci i kupowałam szczepionkę bezpośrednio w przychodni była tańsza o 20 zł .

Gość gość
ja tez dostawałam paragon, zawsze, ale cen nie pamiętam :(

Gość gość
Dostalam,ale nie pamietam ile Placilam. A juz jest dostepna? Bo jakis czas nie bylo w hurtowniach. A musze kupic bo w przychodni do ktorej teraz naleze szczepia inna.

Gość gość
Zawsze dostawalam rachunek. Inaczej bym nie wyszła póki bym nie dostała, bo jeszcze by mi ktoś powiedział, że nie zapłaciłam. Raz miałam taką sytuację, że zapłaciłam przy wyjściu innej pielęgniarce, a po 20 min dzwoni do mnie ta co robiła szczepienie, że nie zapłaciłam. Powiedziałam, że zapłaciłam pani x, to dopiero wpadła na to, żeby się zapytać. Dobrze, że miałam rachunek, bo nigdy nie wiadomo na kogo by się trafiło, mimo że znam te panie i są miłe. Płaciłam zawsze 120, ale ostatnią córka miała 2 lata temu.

Gość gość
Uważajcie, bo zaraz Was zjedzą za to, że szczepicie skojarzonymi ;)

Gość gość
Nie wiem jak to jest, ale moja bratowa szczepiła pentaximem, ale ostatnie dwie miała z sanepidu, powiedzieli jej, że nie ma tej płatnej. Po pierwszej wylądowała w szpitalu na 3 dni, wysoka gorączka. Po drugiej tak samo, tylko że aż 2 tygodnie w szpitalu. Ja szczepiłam za każdym razem pentaximem i nigdy córce nic nie było, żadnej gorączki ani nic.