Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TakiStrachiDylemat

Problem z miłością

Polecane posty

Gość TakiStrachiDylemat

Problem jest taki, że mam 17 lat a chłopak 29. Nie dostrzegamy między sobą różnicy a on traktuje mnie jak swoją małą księżniczkę. Większośc pewnie powie, że chodzi mu tylko o ciało, ale ja wiem, że nie. To widać w jego oczach, slowach i zahowaniu. Tylko co mam powiedzieć rodzicom ??

Gość gość
No najlepiej będzie jak powiesz im to samo co tutaj napisałas że w jego oczach widać że nie chodzi mu o ciało.:/ sorry ale chłop ma na karku 30lat a ty mówisz że nie chodzi mu o ciało he w******* już pewnie dużo lasek a teraz znalazł sobie świeżynke która nie była tykana pewnie jeszcze dziewice albo po góra jednym partnerze seksualnym i dziwne że się trzyma ciebie jak rzep psiego ogona.. Dobrze się cieszy że go chciałaś bo która by mu dała młodego ciała w jego wieku..sorry ale jest naiwna jeśli myśli że tu między wami jest miłość

Gość TakiStrachiDylemat
jej, ZACHOWANIU, klawiatura się zacina :p

Gość żółte papiery 666 TITAN KLER
Ze mną też byś miała jak w raju!

Gość TakiStrachiDylemat
nie mówię, że to wielka miłść, teoretycznie jeszcze nie jestesmy razem i się poznajemy, on już nazywa mnie swoją dziewczyna, ale ja mu powiedziałam, że na razie nie chcę związku. Gdyby chodziło mu tylko o cialo dawno móglby mi coś zrobić a on nawet bał się mnie przed długi czas pocałować żebym się nie zraziła. Nie próbuje mnie przekupić kasą, po prostu się o mnie troszczy,bardzo dobrze się rozumiemy i gdyby chodziło mu o ciało nie pakowalby się w to.Kurczze, tak sie nei zachowuje koleś, który chce p********.

Gość TakiStrachiDylemat
z resztą powiedział, że jeśli boję się teraz związku to poczeka do mojej 18 stki

Gość gość
mało doświadczona jesteś, niektórzy dla ruch/ania zrobią wszystko

Gość TakiStrachiDylemat
Gdyby chcial sobie popukać laski to znalazłby jakąś łatwo a nie starał się o nieśmiałą , wrażliwą dziewczynę..

Gość gość
Dokładnie.. Mało doświadczona jesteś i jeszcze naiwna..zrozum to że ten facet ma 28lat ma całkiem inne myślenie o życiu niż ty..więcej przeżył, więcej doświadczył.. To teraz pozoruje spokojnego i dobrego chłopca bo dobrze wie że jakby pokazał swoją naturę prawdziwą to by cie wystraszył..i boi się bo masz 17lat więc jakby ci coś zrobił lub zachowywał się nie tak..to byś go mogła podać o molestowanie dlatego takie pozory stwarza..spytaj go ile miał panien przed tobą szczególnie w łóżku..założe się że nie powie ci prawdy.. Jeśli jeszcze nic między wami póki co nie zaszło to mówię szczerze daj sobie z nim spokój..bo jesteś młoda i zobaczysz za dwa, trzy lata że twoje myślenie się zmieni..i będziesz żałować..jestem tego pewna

Gość gość
ale on może pukac na boku, a zaliczyć taką jak ty to jak zdobyć trofeum

Gość TakiStrachiDylemat
Tylko chodzi o to, że on nie zachowuje się jakby miał te niecale 30 lat..Na tyle tez nie wygląda. Gdybym miala go oceniać to 23-25 lat i ani dzien więcej. No kurcze, jak się poznaliśmy to wieczorami się załamywał, siedział smutny, zamyślony, przed miesiac nei widziałam jego uśmiechu (poznałam go przez znajomych, najpierw rozmowa przez telefon , gdy dzwonił do koleżanki, potem wymieniliśmy się skype no i w końcu spotkanie). Po naszym spotkaniu koleś po prostu odżył a tylko spacerowaliśmy, nawet mnie nie dotknął i teraz ma ciągle uśmiech na twarzy.

Gość gość
No był smutny bo już ma tyle lat a nie miał żadnej dziewczyny pewnie dlatego..a że ty się nim zainteresowałas to się cieszy.. Wiesz co popytaj znajomych o niego o jego przeszłość czy był w jakichś związkach itp jeśli będą mieć dobre zdanie o nim to próbuj:) ale pamiętaj jedno nie ma co się spieszyć ze seksem daj sobie czas poznajcie się lepiej..

Gość TakiStrachiDylemat
Mial związek ale z dziewczyną 3 lata młodszą a nie 13. Ludzie raczej go lubią, więc musi być ok. I jeśli tylko mnie dotknie to zrobię mu takie pieklo, że sie nei pozbiera ;)

Gość TakiStrachiDylemat
Uważacie, że gdyby mu chodzilo tylko o seks i moje cialo to uczyłby się ze mną teraz ?