Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od której do której pracuja lekarze

Polecane posty

Gość gość

na pełny etat w szpitalu na oddziale a nie w poradni.

Gość gość
znasz oddzial na ktorym nie ma lekarza?

Gość gość
A co ma ku.. jedno do drugiego?? Czytać ze zrozumieniem nie potrafisz?

Gość gość
mój mąż pracuje raz 12h innym razem 24h, innym 36h

Gość gość
To dyżury i te nagłe wezwanie itp a mi chodzi o zakontraktowany czas lekarza zatrudnionego na oddziale na pełny etat. W sensie od 7.30 - do 14.30?

Gość gość
ale głupia jesteś, przeciez kazdy szpital ma inny grafik, zresztą grafiki sie zmieniają co miesiac lekarze mają chyba 37,5h podstawy czasu pracy, ale żaden tak nie pracuje mój jak idzie na 7 -a są szpitale, ze zmieniają się o 6, w innych o 6.30 itp. - to pracuje do 15 potem zaraz od 15 do 7 rano następnego dnia

Gość gość
Sama jesteś głupia, po to się k..a pytam wieśniaro. Jakbym wiedziała to bym się nie pytała. Nie wiedziałam że jak czegoś nie wiesz to jest się głupim. A mądrym się jest bo bzyka cie lekarz i wiesz. JAAAA.

Gość gość
wystarczyło pomyśleć logicznie wieśniaku, 1 lekarz ma pracować od 7 do 15 całe życie a drugi całe życie od 15 do 24 itp. a ***** mnei owszem i to już 24lata

Gość gość
Debilko a ludzie tak nie pracują? Pracują i żyją. i niby co w tym takiego dziwnego i niespotykanego? Po to są dyżury, niech cie w****** lepiej bo ci słoma z butów wychodzi pani doktorowa.

Gość gość
a ile twoj maz zarabia przy takiej ilosci godzin pracy?

Gość gość
i jaka specjalizacja?

Gość gość
"7 do 15 całe życie a drugi całe życie od 15 do 24 itp." Mój lekarz "całe życie" pracuje od rana do południa a popołudniami codziennie przyjmuje prywatnie. Wyjątkiem jest dyżur raz w tygodniu. Każdy lekarz ma swój dzień dyżurowania z możliwością zmian. Nie wiem czemu to ma być nielogiczne. Dla mnie raczej normalne. Zmiany mają pielęgniarki. Swoją drogą lekarz to jakiś wyjątek że nie może pracować zawsze od X do X. Ja w urzędzie pracuje od 8 do 16 "całe życie" i tez to jest takie bardziej logiczne niż nielogiczne. Fakt, ze drugiej zmiany nie ma ale wielu doktorów przyjmuje popołudniami prywatnie ciekawe czemu? Może dlatego, że pracują " całe życie" regularnie?

Gość gość
do popołudnia i od popołudnia miało być.

Gość gość
czas pracy lekarzy to 7godz.35min.dziennie wg ustawy, pielęgniarki tak samo. Radiolodzy, patomorfolodzy i niektórzy inni-po 5godz dziennie. Urzędniczki w szpitalu np.rejestratorki -7godz.35min.

Gość gość
a jakie zarobki?