Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

i co po pracy w domu trzeba zapierdalać

Polecane posty

Gość gość

a kiedy odpocząc skoro w robocie się zapierdala , przychodzi do domu i znowu zapierdalanie? Na sen brakuje czasu.

Gość gość
ja jako elita kafe mam pania od sprzatania i druga od gotowania, trzecia zajmuje sie dziecmi, czwarta wyrecza mnie w obowiazkach malzenskich, wiec moge sie zajac swoja pasja, czyli malowaniem paznokci i oczywiscie kafeteria! A wy, no coz, taki los plebsu 🖐️

Gość gość
mysle ze wszystko zalezy od podejscia, jak masz cisnienie ze jeszcze w domu musisz z********ac to niestety z**********z i jestes sfrustrowana, ja po pracy zawsze sobie robie odpoczynek, cos tam ogarne, ale jak nie dam rady to trudno, najwazniejsze jest moje dobre samopoczucie

Gość gość
czwarta wyrecza mnie w obowiazkach malzenskich,>>> co z ciebie za zona, kazdy maz potrzebuje co najmniej dwie panie...a nie jedna...

Gość to ja od czwartej pani
ale moj maz nie jest jakas tam patologia i jedna pani do wyreczania mu wystarcza. I nie to, zebym oszczedzala, ale ta pani robi mi tez manikiur, takze mam 2w1 :) zazdroscicie?

Gość gość
no rozumiem, ze zwyklej klasy sredniej nie stac, zeby mezowi zapewnic prawdziwy komfort... biedny ten twoj maz...

Gość to ja od czwartej pani
no coz, moj maz oprocz potrzeb fizycznych ma rowniez bogate potrzeby duchowe, takie jak gra na konsoli i picie ekskluzywnego piwa (bynajmniej nie z biedronki!), ktore to zajecia pochlaniaja go w stopniu znaczniejszym niz obowiazki malzenskie (patrz: czwarta pani) i inne przyziemne sprawy, wiec wiesz...

Gość gość
dom musi to byc miejsce odpoczynku