Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maluje paznokcie

wyjazd do anglii jako cabin crew

Polecane posty

Gość maluje paznokcie

Hejka ! Zastanawiam sie czy jest tu ktos kto mieszka w anglii a jeszcze najlepiej pracuje dla easyjeta? JA obecnie mieszkam w Irlandii mam spoko prace zarabiam ok 1800 euro , ale to nie jest to co chce robic. zastanawiam sie nad wyjazdem do anglii i praca dla easyjeta ale nie wiem jak sie zyje ( np koszt mieszkania w okolicy gatwick ) . kontrakt zaczyna sie od 6m-cy a pozniej nie wiadomo co dalej i to mnie martwi wlasnie :( moze cos doradzicie ?

Gość maluje paznokcie
up up

Gość gość
Mieszkanie dwupokojowe wynajem z rachunkami włącznie tak około £500, bardziej opłaca się wynająć pokój ale nie każdy lubi mieszkać z obcymi ludźmi..chyba że akurat na jakichś fajnych trafisz:) na stewardese to trzeba jakieś kursy przejść, trzeba być zdrowym napewno nie mieć żadnych problemów z nim.. Możesz próbować:)

Gość maluje paznokcie
no oni szkola zaloge , o to sie nei martwie . chodzi mi o to ze jestem prawie pewna ze sie dostane bo juz sie raz dostalam ale nie moglam w tym czasie zaakceptowac . nie wiem tylko czy warto stala prace zostawiac skoro zaczynalabym w anglii na fixed term kontrakcie :(

Gość maluje paznokcie
nikt?

Gość gość
No powiem ci tak póki nie spróbujesz to się nie dowiesz.. Najpierw podpisz ten na 6miesięcy jeśli się spiszesz to ci go przedłużą..tylko niewiem czy by ci się opłacało wynajmować pokój bo jeśli będziesz latać w dalsze trasy to w domu będziesz średnio 10dni w miesiącu i chyba lepiej jakbyś sobie kupiła małe mieszkanko i moglabys sobie kiedy by c***asowało do niego wracać..mieszkanie najwyzej zawsze możesz sprzedać także z tym problemu niewidzę

Gość gość
Czytałam że lubisz palić..niewiem czy ci to przejdzie w tym zawodzie czy dasz radę bo czasami lot trwa parę godzin a w samolocie palić nie wolno:)

Gość gość
ja juz latalam kiedys tylko dla innej lini i fakt teskni sie bardzo za fajkami ale trudno :( nie wiem jak jest z easyjetem bo ten kontrakt nie jest na zasadzie ze okres probny z mozliwoscia przedluzenia tylko fixed term , wiec nie czaje za bardzo . ja nawet w obecnej pracy bylam na probie 6mcy ale ogolnie byl kontrak na stale..... nie chce wam glowy zawraca tylko tak siedze i mysle .....przy winie